1000 recepten met dragon
100 g groene aspergetips 2 eieren 15 g dragon (bakje) 1 pak proeverij gerookte vis (200 g, Feestfavoriet) 450 g verse aardappelpuree met boter (bak) 50 ml olijfolie citroen (flesje 250 ml)1. Breng een pan water aan de ko... bekijk recept »
2 sneetjes pain rustique 50 ml extra vierge olijfolie 1 teen knoflook 7½ g dragon (bakje 15 g) 10 g platte peterselie (bakje 20 g) 500 g groene asperges 150 g paddenstoelen seizoensmelange 200 g paddenstoelenmelange 1 e... bekijk recept »
4 eetlepels slagroom 1 theelepel gedroogde dragon 4 eieren1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de slagroom met de dragon en zout en peper naar smaak. Verdeel de dragonroom over de ovenschaaltjes. Breek boven elk schaaltje een ei en zet de scha... bekijk recept »
550 g witlof 250 g kastanjechampignons ½ citroen 2 el walnootolie 2 tl gedroogde dragon1. Snijd de onderkant van het witlof en verwijder de harde kern met een scherp mesje. Haal de blaadjes los. 2. Snijd de champignons in vieren. Pers d... bekijk recept »
½ koude, gare kalkoen* (zie recept Gebraden kalkoen op ah.nl/allerhande) 1 citroen (schoongeboend) 2 el mayonaise 1 el crème fraîche (bekertje 125 ml) ½ sjalot (gesnipperd) 1 el gedroogde dragon 8 sneetjes pa... bekijk recept »
1 pak zuurkool (naturel (500 g)) 50 ml appelsap 1 grote appel (bijv. jonagold) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 theelepel gedroogde dragon1. Breng de zuurkool met het appelsap aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de zuu... bekijk recept »
400 g biefstuk zonnebloemolie 1 ui 2 teentjes knoflook 150 g oesterzwammen 250 g champignons 1 courgette 700 g voorgekookte mini-krieltjes 1 bosje peterselie 5 takjes dragon 100 g boter 1 cit... bekijk recept »
12 gekookte jumbomosselen bloem 1 ei 1 eetlepel gehakte dragon geraspte schil van een limoen 4 eetlepels olijfolie paneermeel tartaarsaus wodka1. Laat het vlees van 12 gekookte jumbomosselen 30 min. marineren in 4 EL olijfolie en 1 EL gehakte dragon.... bekijk recept »
1 zak rauwe gepelde tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 2 stengels bleekselderij (zeer fijn gesneden) ½ zak veldsla (a 15 g) 1 zakje rucolasla (30 g) 7 eetlepels olijfolie 4 eetlepels whisky (slijter) 1 theelep... bekijk recept »
4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel gedroogde dragon 1 zakje peen julienne (a 150 g)1. Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan b... bekijk recept »