1000 recepten met dragon
2 preien 500 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 25 g boter 300 g kipfilethaasjes 1½ el gedroogde dragon 2 el bloem ( extra om te bestuiven) 4 plakken bladerdeeg 1 ei (losgeklopt) 200 g basmatirijst1. Verwarm de ov... bekijk recept »
1 kg panklare mosselen 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 125 g zachte boter 1 theelepel citroensap 2 eetlepels selderij (fijngehakt) 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt) 100 g abdijkaas (bijv. Père Jos... bekijk recept »
1 bak verse mosselen (2 kg) 1 teentje knoflook 1 venkel (ca. 350 g) 2 eetlepels olijfolie 100 g spekblokjes 1 theelepel gedroogde dragon ½ dl Noilly Prat (slijter)1. Mosselen grondig wassen in bak met koud stromend water. K... bekijk recept »
200 g grijze garnalen enkele takjes dragon 1 limoen 2.5 dl halfvolle melk 7 dl halfvolle melk (voor de saus) 140 g bloem 40 g bloem (voor de saus) 2 eieren 1 eetlepel boter 30 g boter (voor de saus) 150 g gemalen kaas1. Voor het pannenkoekenbeslag g... bekijk recept »
200 g Hollandse garnalen 2 el crème fraîche 1 tl gedroogde dragon 2 el appelciderazijn (of witte-wijnazijn) 8 Tasty Tom trostomaten1. Meng de garnaaltjes met de crème fraîche, de dragon, 1 el azijn en wat peper. Laat even staan. Snjd de ... bekijk recept »
600 g varkensfilet 3 el Tons mannenmosterd of Marne Groninger mosterd 30 g peterselie 10 g verse dragon 2 el olijfolie 4 grote kruimige aardappelen 125 g zure room 20 g bladpeterselie 1 snufje zout 1 snufje peper 1 barbecue 1 keukentouw 1... bekijk recept »
2 zakken wortelbolletjes 1 sinaasappel 1 el dragon fijngehakt 50 g roomboter ongezouten, op kamertemperatuur zout en peperBreng in een pan een laagje water aan de kook. Doe de wortelbolletjes in een stoommand of zeef. Zet de mand of zeef op de pan m... bekijk recept »
200 g zwarte rijst Rijst Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.Zeewolf met dragonkorst Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 ºC. Pluk en hak de dragon. Meng de dragon met de panko, paneermeel en boter. Rol ... bekijk recept »
24 verse scheermesjes 1 sjalot 2 teentjes knoflook 3 takjes dragon 3 takjes platte peterselie 4 takjes dille 1 sinaasappel bio 40 g gezouten boter zwarte peper van de molen1. Laat de scheermesjes gedurende 2 uur in koud water weken. Ga er regelmatig ... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg gehakte dragon 3 groene appels peper en zout 1 rijpe camembert1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit. 2. Ontrol het kruimeldeeg en laat het op het bakpapier liggen. Schik er de geschilde en in plakje... bekijk recept »