Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Gebakken Schorseneren Met Champignons

400 gram schorseneren 2 eetlepels azijn 2 eetlepels melk zout 150 gram champignons klontje margarine of boter 1-2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel verse dragon (of 1 theelepel gedroogde dragon) Snij de schone wortels in stukken van 5 centimet... bekijk recept »

Konijn Met Dragonsaus

1 kg konijnenstukken uit ruggen en billen - 2 sjalottenfijngehakt - 3 el ganzenvet of bij gebrek varkensvet - bloem - peper en zout - 1,5 dl room - 2 el verse dragongesnipperd - 4 dl droge witte wijn - mosterd Stoof de sjalotten glazig in het ganzenv... bekijk recept »

Mosselen Met Bier

1 kg. mosselen per persoonboter2 stengels bleekselderij1 preldragonpeterselie1 dl licht biergrofgemalen peper Was de mosselen onder de stromende kraan en verwijder schelpen die te zwaar zijn (zandmosselen) of zich bij aanraking niet meer sluiten. Sni... bekijk recept »

Kabeljauw Met Aardbeien-pepersaus

1 pak diepvries kabeljauwfilet(400 gram) 2? dl visbouillon(van tablet) 1 ui 3 worteltjesVoor de aardbeien-pepersaus: 300 gram aardbeien 8 blaadjes dragon of 1 theelepel gedroogde dragon zout 2 eetlepels groene peperkorrels zonder vocht(uit potje)Voor... bekijk recept »

Varkenshaasjes In Mosterdsaus

1 varkenshaasje van circa 250 g 1 ui 1 teentje knoflook 2 el olie of 30 g braadboter 1 flinke el mosterd 2 theel fijngehakte dragon (vers of diepvries) of 1 theel gedroogde dragon 1 glas droge witte wijn of appelsap 3 el creme fraiche zout ... bekijk recept »

Eenvoudige Kruidenazijn

100 gram dragon 35 gram basilicum 5 blaadjes laurier 1 sjalot 1/2 bol knoflook 1 1/2 liter witte azijn Bereidingswijze Was de dragon en de basilicum en snijd de blaadjes grof. Leg de gesneden kruiden in een schone fles en voeg de blaadjes laurier to... bekijk recept »

Griekse Slasaus.

2 el. wijnazijn 4 el. olijfolie 1/2 tl. zout 1/4 tl.zwarte peper een snufje suiker 2 el. fijngehakte dragon desgewenst een uitgeperst teentje knoflook Bereidingswijze Roer azijnoliepeper en suiker goed dooreentot zout en suikerkorrels zijn opge... bekijk recept »

Kip-aardappelgratin

2 el olijfolie 1 middelgrote ui 500 g kipfilet 1 el verse dragon (gehakt) of 1 tl gedroogde dragon 750 g voorgekookte aardappelschijfjes (koeling) 375 ml room 1 middelgroot ei 75 g geraspte parmezaanse kaas boter om bakjes in te vetten Fruit de ui. V... bekijk recept »

Salade Met Meloen En Inktvis

100 gr. friseesla stuk watermeloen (400 gr) 1 takje dragon sap van 2 citroenen 6 eetlepels sinaasappelsap 2 theel. zwarte sesamzaadjes 2 tenen knoflook 2 takjes tijm 250 gr. schoongemaakte inkvis zout en peper na smaak olijfolie. Friseesla wassen; Ve... bekijk recept »

Zuurkoolsoep Met Mosselen

1 kilo mosselenin de schelpgrondig gewassen en de open exemplaren verwijderd. 3 el olijfolie 30 g boter of olie 5 sjalotjesin plakjes gesneden 1 teentje knoflookfijngehakt 2 stengels bleekselderijgeschild en in dunne plakjes gesneden. 250 g zuu... bekijk recept »

Pagina 42 van 100