1000 recepten met dragon
500 g aardappelen800 g tarbotfilethandvol krulsla10 el sjalot (gesnipperd)4 eidooiers250 g boterketchup2 dl witte wijn1 dl schaaldierenfond1 dl witte wijnazijn0.5 el kervel (gehakt)handvol dragon (fijngesnipperd)1 el dragon (gehakt, voor de saus)1 el... bekijk recept »
1 ui, gesnipperd1 eetlepel boter2 teentjes knoflook, gesnipperd1 theelepel gedroogde dragon100 milliliter droge witte wijn100 milliliter kookroom400 gram zeevruchtencocktail, ontdooid en drooggedept1/2 visbouillontablet300 gram tagliatelle2 eetle... bekijk recept »
2 eetl. olijfolie4 plakjes parma- of serranoham, in reepjes2 sjalotjes, gesnipperd2 teentjes knoflook, gesnipperd1 theel. gedroogde dragon100 ml slagroom (Melkan)zoutversgemalen peper1 krop sla, gewassen en in reepjes1 l kokende groente- of kippenbou... bekijk recept »
320 g gevogeltegehakt 2 x 15 g Solo 10 cl Solo Vloeibaar 3 eetlepels gehakte dragon peper en zout 4 grote aardappelen 500 g verse spinazie 6 champignons de Paris 5 cl olijfolie 3 cl balsamicoazijn 1. Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voe... bekijk recept »
500 g wortelen 2 liter water 2 bouillonblokjes 2 kleine aardappelen peper zout 2 kfflp kerriepoeder dragon 1 ui solo1. Snipper de ui en snij de wortel in ringetjes. Schil de aardappel en snij in blokjes. 2. Verhit de solo en voeg de ui toe laat... bekijk recept »
500 g verse erwtjes 2 sjalotjes 1 l kippenbouillon peper zout 200 g zure room een handvol verse dragon 1. Doe alle ingrediënten (behalve de zure room en de verse dragon) in een pan en laat 30 min doorkoken. Mix de soep en breng op smaak met peper e... bekijk recept »
600 g kalfslapjes 1 eetlepel citroensap 1 teentje look, versnipperd 2 takjes tijm 6 eetlepels olijfolie 150 g Fijne couscous 2 dl kipbouillon 2 eetlepels dragon, gehakt 1 prei 1 eetlepel Solo light Vloeibaar 1. Meng het citroensap met gehakte t... bekijk recept »
4 forellen (schoongemaakt en met vel) 4 onbehandelde citroenen 4 takjes dragon 4 takjes peterselie 6 laurierblaadjes 6 el olijfolie 2 teentjes knoflook 1 kl Provençaalse kruiden (fijngehakt) peper&zout1. Spoel de forellen onder koud water, dep ... bekijk recept »
1 venkel 2 makrelen van 300 à 400g 1 citroen in schijfjes sap van 1 citroen olijfolie 2 takjes dragon of peterselie 1 ui1. Snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Bestrooi de venkel met zout en leg een uur weg in een mengsel van citroen en een f... bekijk recept »
4 kleine courgetten 1 ui 1/2 citroen 1/2 bosje dragon 2,5 el dragonazijn peper en zout 1. Was en snij de courgettes in kleine blokjes. Schil en snipper de ui. Pers de citroen uit en sprenkel het sap over de courgettes. Haal de blaadjes van de tak... bekijk recept »