Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Kippenworst Met Preistoemp

2 preien 6 aardappelen (+- 900g) 1 dl halfvolle melk 2 el vloeibaar bak-en braadvet 1 bolletje light mozzarella 4 magere kippenworsten (+-500 g) wat water 2 el balsamicoazijn 1 el gehakte dragon peper zout nootmuskaat Bak de kippenworsten bruin in de... bekijk recept »

Sint-Jakobsvruchten Op Een Bedje Van Prei

16 Sint-Jakobsschelpenschoongemaakt en het koraal losgesneden - 500 gram preiwit - 8 eetlepels olijfolie - 1 glas droge witte wijn - 12 blaadjes verse dragonfijngehakt - peper en zout De preischijfjes zacht fruiten op een laag vuur in een kwart van d... bekijk recept »

Tapa : Salade Van Sint-jakobsvruchten

350 gram gepocheerde Sint-Jakobsschelpenzonder schelp - 200 gram gekookte tamme kastanjes - 250 gram zelfgemaakte vinaigrette - 50 gram pistachenoten - 4 gekookte artisjokbodems - krulsla - ijsbergsla - bieslook - dragon - peper en zoutU Snijd de Sin... bekijk recept »

Wildbouillon Met Creperolletjes

2 takjes peterselie dragon10 sprietjes bieslook bloem 2 eieren 1 dl melk boter ? rode paprika ? groene paprika 24 ontpitte grofgehakte zwarte olijven 3 potten wildfond Verwarm in de oven 150 [graden celsius] 8 soepkommen. Verwarm de fond met 4 takje... bekijk recept »

Koninginnensaus

1/2 l blik koninginne creme soep 1 dl melk 3 tl dragon 1 pakje Mon Chou nootmuskaat In pan soep met melk tegen de kook aan verwarmen (niet koken). Mon Chou en dragon toevoegen, erdoor roeren tot Mon Chou is opgelost. Op smaak brengen met weinig... bekijk recept »

Koninginne-saus

1/2 l blik koninginne creme soep 1 dl melk 3 tl dragon 1 pakje Mon Chou nootmuskaat In pan soep met melk tegen de kook aan verwarmen (niet koken). Mon Chou en dragon toevoegen, erdoor roeren tot Mon Chou is opgelost. Op smaak brengen met weinig... bekijk recept »

Eenvoudige Kruidenazijn

Voor 1 fles:100g dragon-35g basilicum-5blaakjes laurier-1sjalot-1/2bol knoflook-1 1/2l azijn. Hulpmiddelen Glazen fles HulpmiddelenGlazen fles Voorbereiding Snijd de dragon en de basilicum grof.Snijd de sjalot en de look in vieren. Bereidingswijze D... bekijk recept »

FOREL GEVULD MET BARBECUEKRUIDEN

4 forellen 2 soeplepels basilicum 1 soeplepel dragon 1 soeplepel rozemarijn 1 teentje look 2 soeplepels zonnebloemolie Hak de basilicum, de dragon en de rozemarijn fijn. Kuis de forellen. Maak de barbecue klaar. Meng de kruiden en de geperste look. V... bekijk recept »

Huzarensalade A La Montignac

Blokjes koolraap beetgaar gekooktboontjes beetgaar gekooktui gesnipperdkomkommer in blokjeszuur zilveruitjes eventueel gezoet met zoetstofandere groenten naar smaakham in stukjes of blokjes gesneden. Voor de saus: hard gekookte eierenmayonaise zonder... bekijk recept »

Klassieke Kantonese Gebakken Rijst

125 gr gekookt krabvlees 125 gr gekooktegerookte ham 125 gr waterkastanjesuit blik 8 lente-uitjes 4 eetlepels arachide-zonnebloem- of saffloerolie 2 uiengehakt 750 gr gekookteafgekoeldewitte langkorrelrijst (500 gr rauw) 3 scharreleierengeklopt 2 ee... bekijk recept »

Pagina 48 van 100