Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Terrine van gerookte zalm

6 grote dunne plakken gerookte zalm 300 gram zalmsnippers 2,5 dl creme fraiche zout, peper 2 tl citroensap 3 el bieslook 2 tl dragon Bekleed 6 ronde vormpjes met plastic folie en leg daarin de plak gerookte zalm en laat iets over de rand hangen Pure... bekijk recept »

Dragonsaus

2 eetlepels boter 2 eetlepels bloem 2 dl bouillon 1/2 liter slagroom Mespunt mosterd Verse of gedroogde dragon Zout Peper Citroensap Smelt in een pan de boter, voeg de bloem toe en giet al roerend de bouillon erbij tot een gladde saus is ontstaan Vo... bekijk recept »

Colbert Boter

100 gram Maître d'Hôtelboter (zie recept) 10 gram dragon 1/2 liter vleesbouillon Reduceer de vleesbouillon tot een eetlepel Roer de boter zacht en meng de ingekookte, bouillon er door Hak de dragon fijn en meng ook deze door de boter bekijk recept »

Chivry Boter

125 gram boter 20 gram peterselie 25 gram sjalot 20 gram kervel 20 gram dragon 20 gram bieslook 20 gram pimpernel Maak de sjalot schoon en hak ze fijn Blancheer ze 5 minuten in kokend water Laat ze uitlekken Was peterselie, kervel, dragon bieslook e... bekijk recept »

Drumsticks met artisjokharten en olijven - Vet maaltijd fase 1

4 drumsticks 6 artisjokharten uit blik 25 zwarte olijven 6 eetlepels droge witte wijn 6 eetlepels kippenbouillon 4 theelepels dragon zout en peper Oven voorverwarmen op 175 °C Bouillon vermengen met de witte wijn Drumsticks in een ovenschaal leg... bekijk recept »

Rog met kappertjes

1 rogvleugel boter 1 el kappertjes 1 el verse dragon citroensap peper zout1. Kruid de rogvleugel met peper en zout. Bak ze aan beide kanten goudbruin in wat boter. Voeg de kappertjes toe en laat ze even meebakken. Versnipper de verse dragon en str... bekijk recept »

BROCHETTE van ST.JAKOBSVRUCHTEN met

12 St.Jakobsvruchten 4 greepjes gemengde sla 8 el zure room 1 el frambozenazijn 1 el water 4 el gehakte basilicum dille, kervel, dragon1. Steek de coquilles op een stokje.2. Meng de zure room met de azijn, het water en de gehakte basilicum.Mix het ... bekijk recept »

Tartaar van zalm met Boursin

150 gr boursin 400 gr gerookte zalm 1 potje bieslook 2 sjalotten 1 dl room dragon kervel olie wijnazijn peper zout citroensap 1. Snipper de zalm klein, en meng met de gesnipperde sjalotten, 2 lepels bieslook en enkele druppels citroensap.Meng de ... bekijk recept »

garnaalglaasje

125 gr grijze garnalen 2 kl versnipperde dragon 1 el citroensap 2 el olijfolie waterkers kerstomaatjes 1. meng 125 gr grijze garnalen met 2 kl versnipperde dragon. voeg daarbij 1 el citroensap, en 2 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout ... bekijk recept »

KIPFILET MET DRAGONSAUS EN GEVULDE UIEN

4 st kippefilet 5 st ajuinen 800 gr aardappelen 5 dl kippebouillon 1 dl sherry 1 dl room 3 st kleine takjes tijm 3 st laurierblaadjes 1/2 bussel dragon pezo 1 klontje boter 1. bereidingstijd: 90 minuten (incl. gaartijden oven)2. Ontdooi en verw... bekijk recept »

Pagina 50 van 100