1000 recepten met dragon
4 plakjes diepvries (roomboter)bladerdeeg 1 tomaat 1/2 zakje verse dragon 2 eieren 50 ml slagroom zoutversgemalen peper 25 gram geraspte belegen kaas 75 gram gerookte kipreepjes 1 bakje rucola (30 gram) 1 el honing-mosterd dressing (bakje 100 gr. AH ... bekijk recept »
4 plakjes diepvrisbladerdeeg1 tomaat? bosje verse dragon2 eieren50 milliliter slagroomzout en peper25 gram geraspte belegen kaas75 gram gerookte kipreepjes1 bakje rucolasla1 eetlepel honing-mosterddressing De oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg1 tomaat? zakje verse dragon2 eieren50 ml. slagroomzoutversgemalen peper25 gram geraspte belegen kaas75 gram gerookte kipreepjes1 bakje rucola1 el. honing-mosterd dressingmuffinbakvorm met uitsparingen van 6 a 7 cm. Oven voorverwa... bekijk recept »
Ong. 3 a 4 bouillonblokjeswaterpond gemengde paddestoelensjalotjesboterdragonslagroomwitte wijn. Voorbereiding 3 sjalotjes fijnsnijden en paddestoelen schoonmaken en snijden. Bouillon maken met runderbouillonblokjes. Bereidingswijze Sjalotjes in beet... bekijk recept »
4 kuikenborsten 1/4 v. middelgr.pompoen 2 grote uien 2winterpeen 2 theelepels dragon 1teentje knoflook 2-4 stengels bleekselderij kippenboullionblok Hulpmiddelen Soeppan staafmixer gekookt warm water bij de hand Hulpmiddelen - Soeppan staafmixer gek... bekijk recept »
4 kg mosselen1 ui (gepeld)1 venkel (schoongemaakt)20 g boter2 el pastis (of Ricard)200 ml room2 eidooiers3 el citroensap1 takje verse dragon ( 4 takjes om te garneren)peperzout1. Snipper de ui en de venkel. Fruit ze in een grote pan aan in de boter. ... bekijk recept »
24 scampi's300 g risottorijst (arborio)500 g witte asperges1 sjalot2 takjes verse dragon1 l gevogeltebouillon200 ml witte wijn100 g geraspte parmezaan60 g boterolijfolie1. Schil de asperges en breek er het harde uiteinde af, snij ze in schuine stukke... bekijk recept »
1 kg hondshaai (in moten)2 sjalotten1 bosje dragon200 ml room1 borrelglaasje sherry100 ml droge, witte wijn400 ml visbouillon1 el graanmosterdboterpeperzout1. Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai aan toe. ... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg400 g zalmfilet80 g gerookte zalm0.5 bloemkool1 takje verse dragon200 ml room150 g gruyère (geraspte)4 eierenboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Kook ze beetgaar. Giet af en laat uitle... bekijk recept »
4 entrecote (filets, 250 g per stuk)4 eidooiers250 g boter100 ml witte wijnazijn (met dragon)2 el verse dragon (gesnipperd)peperzout1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het naar smaak in boter. Laat het rusten onder aluminiumfolie. 2. Laat voor ... bekijk recept »