Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Lauwe salade van gerookte schelvis met aardappelen

Voor 6 personen: 600 gr Ratteaardappelen 2 Uien 1 el Olijfolie 600 gr Gerookte schelvis 1 liter Halfvolle melk 1 blaadje Laurier 30 cl Vloeibare room 2 el Curry 6 takjes dragonSchil de aardappelen, kook ze in zoutwater en hou ze goed warm. Spoel de u... bekijk recept »

Taboulé

200 g voorgekookt couscousmeel 3 tomaten 1 grote ui het sap van 1 citroen 4 eetl. olijfolie 2 eetl. fijngesnipperde peterselie 1 eetl. dragon (vers of gedroogd) peper en zoutBereiding (10 min., enkele uren vooraf) - Doe het couscousmeel in een slakom... bekijk recept »

Warme pastei van kalkoen met pistachenoten

300 g kalkoenfilet 1 ei 2 eiwitten peper zout 50 g pistachenoten (gepeld) 3 sneetjes spek (gerookt) 1 dl room 1 ui 1 wortel 20 g boter (bakboter) 15 g tomatenpuree 10 g bloem (tarwebloem) 3 eetlepels kippenbouillon 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 ee... bekijk recept »

Konijn in dragonroomsaus

Voor 4 personen: per persoon 410 Kcal 4 konijnenbouten zout en versgemalen peper 2 eetlepels Dijonmosterd 2 sjalotjes 50 g boter 1/2 eetlepel gedroogde dragon 1 1/2 dl droge witte wijn 1/2 pot gevogeltefond 1 dl room lightKonijn bestrooien met zout e... bekijk recept »

hertenribben met schorseneren en bearnaisesaus

Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »

hertenribben met schorseneren en bearnaisesaus.

Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »

Wild Konijn A La Camarquaise

4 wilde konijnenbouten 3 eetl olijfolie 4 fijngehakte sjalotten 3 dl droge witte wijn 750 gr. ontvelde tomaten 3 teentjes uitgeperste knoflook 300 gr. zwarte ontpitte olijven 1/4 bosje fijngehakte dragon peper en zout Hulpmiddelen Stoofpan Hulpmidde... bekijk recept »

Nieuwjaarrecept Gegrilde Biestuk Met Bearnaisesaus

4 stukken vlees naar keuze : T-Bonebiefstukentrcote of tournedosolijfoliezout en peper Voor de bearnaisesaus :200 g boter3 eidooiers1 dl dragonazijn1 dl koud water30 g sjalotten2 soeplepels gehakte dragon1 soeplepel gehakte kervel1 afgestreken koffie... bekijk recept »

Kalfsoesters In Tomaten-dragonsaus

4 kalfsoestersplatgeslagen en bijgesneden bloem zout en peper 2 eetlepels olie 1 eetlepel boter 4,5 dl droge witte wijn 3 eetlepels tomaten uit blikfijngehakt 3 eetlepels fijngehakte dragon 1 theelepel tomatenpuree 1 theelepel paprikapoeder Bereiding... bekijk recept »

Mosselstrudel Met Tomaten-botersaus En Tomatenchutney

1 dl lauw water - 1,5 dl olijfolie - 1 gehakte sjalot - 1 teentje knoflook - 3 trostomaten - 1/2 el verse gehakte dragon - 2,5 el balsamicoazijn - 2 eierdooiers - 1 dl water - 200 gr gesmolten boter - 1 el gepureerde tomaten - 2 el azijn - 2 el witte... bekijk recept »

Pagina 54 van 100