1000 recepten met dragon
Voor 6 personen: 600 gr Ratteaardappelen 2 Uien 1 el Olijfolie 600 gr Gerookte schelvis 1 liter Halfvolle melk 1 blaadje Laurier 30 cl Vloeibare room 2 el Curry 6 takjes dragonSchil de aardappelen, kook ze in zoutwater en hou ze goed warm. Spoel de u... bekijk recept »
200 g voorgekookt couscousmeel 3 tomaten 1 grote ui het sap van 1 citroen 4 eetl. olijfolie 2 eetl. fijngesnipperde peterselie 1 eetl. dragon (vers of gedroogd) peper en zoutBereiding (10 min., enkele uren vooraf) - Doe het couscousmeel in een slakom... bekijk recept »
300 g kalkoenfilet 1 ei 2 eiwitten peper zout 50 g pistachenoten (gepeld) 3 sneetjes spek (gerookt) 1 dl room 1 ui 1 wortel 20 g boter (bakboter) 15 g tomatenpuree 10 g bloem (tarwebloem) 3 eetlepels kippenbouillon 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 ee... bekijk recept »
Voor 4 personen: per persoon 410 Kcal 4 konijnenbouten zout en versgemalen peper 2 eetlepels Dijonmosterd 2 sjalotjes 50 g boter 1/2 eetlepel gedroogde dragon 1 1/2 dl droge witte wijn 1/2 pot gevogeltefond 1 dl room lightKonijn bestrooien met zout e... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
4 wilde konijnenbouten 3 eetl olijfolie 4 fijngehakte sjalotten 3 dl droge witte wijn 750 gr. ontvelde tomaten 3 teentjes uitgeperste knoflook 300 gr. zwarte ontpitte olijven 1/4 bosje fijngehakte dragon peper en zout Hulpmiddelen Stoofpan Hulpmidde... bekijk recept »
4 stukken vlees naar keuze : T-Bonebiefstukentrcote of tournedosolijfoliezout en peper Voor de bearnaisesaus :200 g boter3 eidooiers1 dl dragonazijn1 dl koud water30 g sjalotten2 soeplepels gehakte dragon1 soeplepel gehakte kervel1 afgestreken koffie... bekijk recept »
4 kalfsoestersplatgeslagen en bijgesneden bloem zout en peper 2 eetlepels olie 1 eetlepel boter 4,5 dl droge witte wijn 3 eetlepels tomaten uit blikfijngehakt 3 eetlepels fijngehakte dragon 1 theelepel tomatenpuree 1 theelepel paprikapoeder Bereiding... bekijk recept »
1 dl lauw water - 1,5 dl olijfolie - 1 gehakte sjalot - 1 teentje knoflook - 3 trostomaten - 1/2 el verse gehakte dragon - 2,5 el balsamicoazijn - 2 eierdooiers - 1 dl water - 200 gr gesmolten boter - 1 el gepureerde tomaten - 2 el azijn - 2 el witte... bekijk recept »