1000 recepten met dragon
4 kippenboutenzoutversgemalen peper8 schijfjes citroen - zonder schildragon1 tl knoflookca. 25 g boter1 dl droge vermouth. Verwarm de oven voor op ca. 180 gr. C. Haal van de bouten het vel los, maar laat het er wel aanzitten. Strooi er zout en peper ... bekijk recept »
Ca 1 a 2 kg. Tomaten in stukjes - 3 rode paprika's in stukjes - ca 200 gr gedroogde abrikozen gehalveerd - ca 500 ml. groentebouillon - teen knoflook - dragon - klein uitje - koriander - snufje zout - snufje peper - koksroom (eventueel)- ca 200 gr. m... bekijk recept »
1 komkommer300 gram prinsessenbonen1 bloemkool2 kroppen sla1 bosje radijs1 glas dikke mayonaise10 gram gelatinekerveldragonpaar blaadjes Oost-Indische kerspeper en zout. De komkommer schillen, ontpitten en in dunne schijfjes snijden. Met zout bestroo... bekijk recept »
500gr. gekookt rundvlees in zo dun mogelijke plakken . 2 eetlepels gehakte peterselie 2 theelepels dragon 150gr. voorjaars uien in plakken gesneden 1 theelepel gehakte kervel 60 gr. kappertjes 4 dl. runderbouillon zout peper Meng de peterselie ,drago... bekijk recept »
4 middelgroteniet gekookte!noordzeekreeften 60 g boter 2 tenen knoflook 1 eetlepel peterselie 0.5 eetlepel dragon 30 a 50 g geraspte emmental kaas peper uit de molen naar smaak Maak eerst de kruidenboter. Meng hiervoor de malse boter met de geperste ... bekijk recept »
1 kg tomatenin stukjes 3 rode paprika'sin stukjes 200 g gedroogde abrikozengehalveerd 500 ml groentebouillon dragon koriander zout peper koksroom handje vol fun pasta of vlinderpasta Neem een ruime soeppan en doe daarin de stukjes tomaat, paprika en ... bekijk recept »
4 forellen - 2 el basilicum - 1 el dragon - 1 el rozemarijn - 1 teentje look - 2 el zonnebloemolie Voorbereiding Hak het basilicumde dragon en de rozemarijn fijn. Kuis de forellen. Maak de barbecue klaar. Bereidingswijze Meng de kruiden en de geperst... bekijk recept »
1 zalm van ongeveer 1 kg (of de staart van een grote zalm) 1 roodbaars van ongeveer 1 kg verse tuinkruidenmengeling look boter witte wijn grof zout zwarte peper van de molenVoor de bearnaise : 3 eieren 2 eetlepes azijn 400 gram boter 1 bosj... bekijk recept »
Een rechthoekige reep van vet spek.2 teentjes knoflookgeperst1 takje rozemarijngehakt1/2 grof zeezoutpeperenkele blaadfjes dragon800 gram ontbeende varkenslende1 eetlepel olie. Het spek uitspreiden en bestrooien met knoflook, rozemarijn, zeezout, pep... bekijk recept »
200 g broccoli 200 g champignons 1 ui 200 g gefileerde zalm 5 eieren 100 g kruidenroomkaas (bijvoorbeeld Boursin) 1 eetl. fijngehakte dragon (vers of diepvries) zout en versgemalen peper 2 eetl. olie of 30 g boter Klop de eieren los met de ve... bekijk recept »