Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Gumbo Met Krab En Kreeftgarnalen

1 bakje bleekselderijmix met wortel (AH) of 1 winterwortel en 4 stengels bleekselderij (kleingesneden)1 grote rode paprika2 vleestomatenbos lenteuitjes100 gr. snelkookrijst1 liter kippebouillon (blokjes)teen knoflook1/2 rode peper1 tl dragon1 ons kra... bekijk recept »

DEJAvu

1 kg ongepelde grote garnalen 1 blikje tomatenpuree 4 grote tenen knoflook stevige scheut cognoc stevige scheut olijfolie 3 eetlepels vissaus (oestersaus) 2 rode pepers dragon 2 a 3 eetlepels dille 1 eetlepel bosje lente ui of mini prei zout en vers ... bekijk recept »

KIPPENLEVERPATE

140 gram fijn gesnipperde ui 2 eetlepels boter of margarine 450 gram kippenlevertjesin stukjes gesneden 60 gram pistachenoten 2 eetlepels melk 2 eetlepels room 2 eetlepels cognac 2 eidooiers 1 eetlepel bloem 1 afgestreken theelepel gedroogdegeplette... bekijk recept »

De Perfekte Dressing

Zakje veldslahalf bakje cherrytomaatjes1 sjalotjeolijfolieknoflookdragonazijnsuikerpeper en zout Bereidingswijze 1/2 Kopje olijfolie mengen met half teentje geperste knoflook1/2 theelepeltje suikerpeper en zout. Roeren tot suiker opgelost isdan wat (... bekijk recept »

Sinterklaasrecept Pasta A La Tabitha

-pond Pasta(maakt niet uit wat) -doosje Champignons in plakjes -dikke plak ham in blokjes -fijn gehakte ui -3 eetlepels bloem -400 ml tuinkruiden bouillion -creme fraiche(klein bakje) -dragon -dille (veel) -geraspe kaas -40 gram margarine -Smelt de m... bekijk recept »

Broodschotel Met Tomaat

ruim een half witbrood met sesamzaad 6 vleestomaten olijfolie peper en zout 2 uiengesnipperd 2 teentjes knoflookgesnipperd 1 el dragon 1 el honing 100 gram gerookte spekblokjes 100 gram salami in stukjes 100 gram geraspte Gruyère verse basilicu... bekijk recept »

Salade Nicoise

4 eieren 500 g nieuwe aardappeltjes 250 g sperciebonenafgehaald 6 artisjokkenharten in olieuitgelekt 350 g mesclun (verschillende soorten slabladen 4 tomatenin partjes 425 g tonijn uit blikuitgelekt en in stukjes 1 rode paprikain reepjes 1 el akppert... bekijk recept »

Forel Met Hollandse Kruidensaus

2 forellen (a 200 g) 1 dl visbouillon (van een blokje) 1 dl droge witte wijn 1 tl dragon 1 tl kervel 1 sjalotje 1 el Becel Dressing 2 el wijnazijn 2 tl kappertjes 2 el water 1 citroen Pocheer* de forellen in de visbouillon met witte wijn in... bekijk recept »

Gepocheerde Zalm Met Mosterdsaus

Voor de zalm: 1 ui 2 laurierblaadjes 6 peperkorrels 1,5 dl witte wijn zout 6 stukken gefileerde zalm van ca. 120 gram per stuk Voor de saus: 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olie of 30 gram braadboter 1 flinke eetlepel mosterd 2 theelepe... bekijk recept »

Beenham Met Portsaus En Gekonfijte Groenten

8 dikke plakken beenham (100 gram per persoon), 25 g boter, 150 g worteltjes, 150 g peultjes 1 kleine struik bleekselderij 3 eetl. olijfolie 2 eetl. citroensap 2 eetl. suiker, peper en zout 1 eetl. fijngehakte dragon (vers of diepvries) Voor de ports... bekijk recept »

Pagina 72 van 100