1000 recepten met dragon
1 bakje bleekselderijmix met wortel (AH) of 1 winterwortel en 4 stengels bleekselderij (kleingesneden)1 grote rode paprika2 vleestomatenbos lenteuitjes100 gr. snelkookrijst1 liter kippebouillon (blokjes)teen knoflook1/2 rode peper1 tl dragon1 ons kra... bekijk recept »
1 kg ongepelde grote garnalen 1 blikje tomatenpuree 4 grote tenen knoflook stevige scheut cognoc stevige scheut olijfolie 3 eetlepels vissaus (oestersaus) 2 rode pepers dragon 2 a 3 eetlepels dille 1 eetlepel bosje lente ui of mini prei zout en vers ... bekijk recept »
140 gram fijn gesnipperde ui 2 eetlepels boter of margarine 450 gram kippenlevertjesin stukjes gesneden 60 gram pistachenoten 2 eetlepels melk 2 eetlepels room 2 eetlepels cognac 2 eidooiers 1 eetlepel bloem 1 afgestreken theelepel gedroogdegeplette... bekijk recept »
Zakje veldslahalf bakje cherrytomaatjes1 sjalotjeolijfolieknoflookdragonazijnsuikerpeper en zout Bereidingswijze 1/2 Kopje olijfolie mengen met half teentje geperste knoflook1/2 theelepeltje suikerpeper en zout. Roeren tot suiker opgelost isdan wat (... bekijk recept »
-pond Pasta(maakt niet uit wat) -doosje Champignons in plakjes -dikke plak ham in blokjes -fijn gehakte ui -3 eetlepels bloem -400 ml tuinkruiden bouillion -creme fraiche(klein bakje) -dragon -dille (veel) -geraspe kaas -40 gram margarine -Smelt de m... bekijk recept »
ruim een half witbrood met sesamzaad 6 vleestomaten olijfolie peper en zout 2 uiengesnipperd 2 teentjes knoflookgesnipperd 1 el dragon 1 el honing 100 gram gerookte spekblokjes 100 gram salami in stukjes 100 gram geraspte Gruyère verse basilicu... bekijk recept »
4 eieren 500 g nieuwe aardappeltjes 250 g sperciebonenafgehaald 6 artisjokkenharten in olieuitgelekt 350 g mesclun (verschillende soorten slabladen 4 tomatenin partjes 425 g tonijn uit blikuitgelekt en in stukjes 1 rode paprikain reepjes 1 el akppert... bekijk recept »
2 forellen (a 200 g) 1 dl visbouillon (van een blokje) 1 dl droge witte wijn 1 tl dragon 1 tl kervel 1 sjalotje 1 el Becel Dressing 2 el wijnazijn 2 tl kappertjes 2 el water 1 citroen Pocheer* de forellen in de visbouillon met witte wijn in... bekijk recept »
Voor de zalm: 1 ui 2 laurierblaadjes 6 peperkorrels 1,5 dl witte wijn zout 6 stukken gefileerde zalm van ca. 120 gram per stuk Voor de saus: 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olie of 30 gram braadboter 1 flinke eetlepel mosterd 2 theelepe... bekijk recept »
8 dikke plakken beenham (100 gram per persoon), 25 g boter, 150 g worteltjes, 150 g peultjes 1 kleine struik bleekselderij 3 eetl. olijfolie 2 eetl. citroensap 2 eetl. suiker, peper en zout 1 eetl. fijngehakte dragon (vers of diepvries) Voor de ports... bekijk recept »