Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Kruidenazijn

Enkele takjes tuinkruiden naar keuze7,5 dl wijnazijn. Hulpmiddelen Bv. rode wijnazijn met tijmwitte-wijnazijn met tijmwitte-wijnazijn met citroenmelissewitte-wijnazijn met rozemarijnwitte-wijnazijn met bloemknoppen van bieslookwitte-wijnazijn met dr... bekijk recept »

Varkensvlees Met Mosterd En Paddestoelen

2 eetlepels olijfolie 200 gram varkensschnitzelin dunne reepjes 1 teentje knoflook 50 gram shiitakein plakjes 4 eetlepel droge witte wijn 1 dl creme fraiche 1 theelepel dijonmosterd 1 theelepel grove mosterd 1 theelepel fijngesneden verse dragon. Wok... bekijk recept »

Scampi's Met Prei-currysaus

1 kg scampi's2 stronken prei4 worteltjes3 ajuinen3 teentjes knoflook2 eetlepels currypoederbeetje safraan1/2 stengel citroengras (sereh)2 el maisolie2 blokjes visbouillon1/2 l water1 klein blikje kokosmelk1 tl dragon1 cm gemberpeper en zout De olie v... bekijk recept »

Zwitserse Kaassoep

1 uigesnipperd - 50 gram boter - 50 gram bloem - 1 theelepel gedroogde dragon - 5 dl melk - 3 kruidenbouillontabletten - 2 dl droge witte wijn - 250 g geraspte emmentaler - 1 eetlepel citroensap - 125 ml slagroom - 75 gram rucolaslagrofgeha... bekijk recept »

Wortel-Preispiesjes

12 - 15 dunne preienwortels en blad gelijk afgesneden 30 worteltjesgelijk afgesneden 2,5 dl olijfolie 5 eetl rode wijnazijn 2 theel honing 2 eetl vers gehakte dragon zout zwarte peper Snijd de preien in stukjes van 4 cm. Kook ze in gezouten water bee... bekijk recept »

Venkelragout Met Tarbot En Jenever

1 venkelknol -4 sjalotten -1 eetlepel dille (fijngehakt) -0.5 eetlepels dragon (fijngehakt) -2 tomaten -600 g tarbotmoten -6 dl room -20 cl jenever -0.5 eetlepels mosterd (graanmosterd) -50 g boter (bakboter) -peper -zout -30 g bloem (tarwebloem) De ... bekijk recept »

Garnalencocktail Met Komkommer

300gr roze garnalen 8 soeplepels halvolle gesuikerde yoghurt 2 roma-tomaten 1/2 komkommer 80gr fetakaas 1 soeplepel gehakte dragon 1 soeplepel ketchup 2 soeplepels mayonaise 1 soeplepel witte wijnazijn enkele kerveltakjes peper en zout Snij de komkom... bekijk recept »

Zwitserse Kaassoep

1 uigesnipperd 50 g boter 50 g bloem 1 tl gedroogde dragon 5 dl melk 3 kruidenbouillontabletten 2 dl droge witte wijn 250 g geraspte emmentaler 1 el citroensap 125 ml slagroom 75 g rucolagrof gehakt In soeppan boter verhitten, ui 1 min. zachtjes frui... bekijk recept »

Zwitserse Kaassoep

1 uigesnipperd 50 gram boter 50 gram bloem 1 tl gedroogde dragon 5 dl melk 3 kruidenbouillontabletten 2 dl droge witte wijn 250 gram geraspte emmentaler 1 el citroensap 125 ml slagroom 75 gram rucolagrof gehakt In (soep)pan boter verhitten, ui 1 minu... bekijk recept »

Steak

4 mooie steaks 2 takjes verse dragon 1 gesnipperde ui 6 eetl tomateketchup 1 eetlepel mosterd 500cl rom of mascarpone peper en zout wat cognac of whiskey om te flamberen Bak de steaks op de normale wijze; als ze klaar zijn het vet afgieten van de pan... bekijk recept »

Pagina 70 van 100