1000 recepten met dragon
Scheut blanke azijn 4 eieren 60 gr. gezouten boter 1/2-1 tl citroensap 1/2-1tl fijngesneden dragon Breng in een wijde pan ongeveer 7 cm water met een royale scheut azijn tegen de kook aan. Breek elk ei in een soeplepel en laat het in het water glijde... bekijk recept »
6 eieren 1 mespuntje paprika 100 g fijngehakte zwarte olijven zonder pit 1/2 tl karwijzaad 1/2 tl komijn 2 el fijngehakte peterselie 1 el olijfolie 1 tl dragon zout peper Klop de eieren, voeg de olijven, de peterselie, het karwijzaad, de kom... bekijk recept »
400 gram filets van (stevige)zeeviszoals kabeljauw 3 tabletten voor visbouillon 1 limoentjein plakjes 4 tomatenontveldvruchtvlees in smalle reepjes 8 verse dragonblaadjesin uiterst smalle reepjes(draadjes) 150 gram gemengde groene slasoortenin stukje... bekijk recept »
-750 g rosbief (platte gedeelte) -zoutverse zwarte peper1/2 th lepel mosterd DE VULLING: -3 uien (fijnhakken) -30 g boter -40 g broodkruim -peterselie -1 ei zoutwitte pepergeraspte nootmuskaat VERDER: -50 g vet spek -100 g ontbijtspek (kleine blokjes... bekijk recept »
= witte kool fijn gesneden (bijvoorbeeld met de kaassschaaf) zout dragonazijn paar druppeltjes zoetstof Hulpmiddelen Kaasschaaf of rasp vergiet Hulpmiddelen - Kaasschaaf of rasp vergiet Voorbereiding Snij de witte kool fijn. Spoel hem schoon in de v... bekijk recept »
20 gamba's 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree 1 lepel gehakte sjalot 1 dl. cognac 0,5 liter witte wijn (droog) 60 gram boter olijfolie knoflookteentje verse dragon verse peterselie Hulpmiddelen maak het knoflookteentje schoon en snijdt het in... bekijk recept »
2 teentjes knoflook4 dl droge witte wijn1 1/2 tl gemalen witte peper1 tl geraspte nootmuskaat800 g geraspte kaas(speciaal voor fondue)1 el aardappelmeel1 cl kirsch1 bosje fijngehakte verse salie1 bosje fijngehakte verse dragon1 laurierblad Wrijf de f... bekijk recept »
4 struisvogelsteaks1 fijngesnipperde ui3 el room100gr verse roomkaas2 el mosterd1 el fijngehakte dragonboterzout en peper. Bak het vlees in de boter tot het vanbinnen nog een beetje rozig is, kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou ... bekijk recept »
2 varkenshaasjes a 200 g in plakjes van 2 1/2 cmzoutpeper2 sjalotjes2 teentje knoflook geperst2 el olie200 g kastanje champignons100 g oesterzwammen1 el mosterd2 1/2 dl slagroom2 grote tomaten in blokjes1 el fijngehakte dragon Plakjes varkenshaas met... bekijk recept »
Buffetgerecht voor 8 personen. 450 gram haricots verts, 1 theelepel scherpe mosterd, 2 eetlepels ciderazijn, 5 eetlepels olijfolie, ? Theelepel gedroogde dragon, 2 sjalottenfijngesnipperd, 1 bakje warmgerookte zalmsteaks, 8 shoarmabroodjes, 1 zak wat... bekijk recept »