Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Rendiergebraad Op Ardeense Wijze

1 rendiergebraad ong. 800 gram 1 dikke plak Ardeense ham ong. 150 gram 2 sjalotten 1 takje dragon 2 soeplepels mosterd 1,5 dl witte wijn 3 dl room 2 soeplepels olie peper en zout De saus: Versnipper de sjalotten, stoof ze op een zacht vuurtje in een ... bekijk recept »

Ratatouille

1 aubergine2 uien1 teentje knoflook1 groene paprika1 struik bleekselderij6 takjes selderij2 vleestomaten2 eetl. olijfolie1 theel. dragon? glas witte wijnzoutzwarte peper1 snufje tijm. In een braadpan de olie verhitten. De aubergine en de ui zachtjes ... bekijk recept »

Champignons Gevuld Met Ham

8 grote champignons paneermeel1 ui -1 takje tijm50 gram boterpeterselie150 gram gerookte ham (4 mm dik)2 blaadjes dragon150 gram normale champignons Was de champignons. Snij de stelen van de grote champignons, en snij de kleine champignons in kleine ... bekijk recept »

Minestronesoep

1 liter groentebouillon, 225 gr. witte kool, 1 grote prei, 1 kleine ui, 2 courgettes, 200 gr. tomaten, 2 eetl. gehakte peterselie, 1/2 theel.basilicum, 1 theel. dragon, 2 teentjes knoflook, 50 gr. zilvervliesrijst, 2 eetl. tomatenpuree, peper en zout... bekijk recept »

Broodje gevuld met warme mosselen

150 gram gekookte mosselen 2 bosuitjes 25 g boter ½ eetlepel Zaanse mosterd ½ eetlepel fijngehakte dragon citroensap 2 harde bruine broodjes zout en versgemalen peperSnijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Smelt de boter in een pan en roer de mosterd ... bekijk recept »

Witte Wijn-saus

0.4 liter droge witte wijn250 ml. (slank)roomzoutpeperevt. twee theelepels tomatenpureevisbouillondragon of dille. Schenk de witte wijn in de pan en laat deze inkoken totdat ongeveer de helft ervan over is. Schenk dan de room erbij en kook ook deze e... bekijk recept »

Paling

1 kilo Paling- 80 gram Boter- 4 sneden Witbrood- 2 Eidooiers- 2,5 dl witte Wijn- 1 Citroen- 100 gram Zuring- Dragon- 100 gram Spinazie- Peterselie- Tijmpoeder- Salie- Laurierpoeder- Zout & Peper Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de paling. ... bekijk recept »

Wild Konijn Op De Wijze Van De Jager

-1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn gesnipperd) -10 cl witte wijn -1 th lepel tomatenpuree -1 el Cognac -1 el fijngehakte verse dragon -4 takjes fijngeh... bekijk recept »

Gemengde Servische Salade

250 g groene paprika'sschoongemaakt en in ringen gesneden. 125 g groene tomatenin plakjes gesneden 250 g tomatenontveld en in plakjes gesneden 1 kleine komkommerin plakjes gesneden 2 uienschoongemaakt en in ringen gesneden 250 g savooie koolin s... bekijk recept »

Hollandse Garnalen Met Bosui

6 bosuitjeszout1 el. dragonazijn2 el. olijfolie1/2 tl mosterd1/2 tl. dragonpepersuiker100 gr. Hollandse garnalenvers gemalen peper1 takje peterselie Voorbereiding Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Kook ze ca. 2 min. in weinig water met... bekijk recept »

Pagina 67 van 100