1000 recepten met dragon
1 st. venkel 1 st sinaasappel 100 gr. gerookte kipfilet 2 el mayonaise 2 el yoghurt 1 eetlepel witte vermouth 10 gr dragon 30 gr lolo bianco 2 el pistache nootjes Zout Peper Snijd de venkel in heel kleine stukjes en overgiet ze in een zeef met koken... bekijk recept »
1 flesje Columbus van Brouwerij 't IJ (*) 1 kippetje 1 rode paprika 2 tenen look 1 ui 100 gr mager gerookt spek in dobbelsteentjes 1/2 theelepel gedroogde dragon Peper Zout Allesbinder Braad de kip in wat boter en olie aan Haal hem dan uit de pan en... bekijk recept »
1 laurierblad Solo 2 l kippenbouillon dragon (1 tak) 2 uien 2 courgettes 1 aardappel 1. Snij de ui, aardappel en courgettes in brunoises. Stoof alles gaar in een klontje Solo boter en voeg er het laurierblad aan toe. Giet nu de kippenbouillon op d... bekijk recept »
400 gram kipfilet 1 naar smaak olijfolie 2 teentjes knoflook (geperst) 1?5 dl room 200 gram spinazie (verse) 2 takjes dragon (vers) 250 gr tagliatelle 1 naar smaak peper 1. Roerbak de gekruide kipfilet goudbruin in olijfolie2. Doe er de knoflook... bekijk recept »
750 gr aardappelen 200 gr abrikozen 1 theelepel gember 800 ml groentenbouillon 50 gr room 1 theelepel kurkuma(zachte curry) 30 gr pijnboompitten 4 takjes dragon(of gemalen dragon dan 1 eetlepel) 1. schil de aardappel en snijd ze in blokjes2. haal... bekijk recept »
200 g groene aspergepunten 400 g fettuccine 125 g gerookte zalm 3 dl room 2 el verse dragon peper zout parmezaan1. Blancheer de asperges 3 min in kokend water. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud water. Dep ze droog. Kook de pasta beetgaar ... bekijk recept »
4 koppen gare rijst 1 pak prei 100 gr mozzarella 1 dl (soja) room of koffiemelk 1 ei olijfolie 1 tl dragon 1 el provencaalse kruiden peper 2 tot 4 tl mosterd (kruiden)zout1. snij de gewassen prei in schuine ringen. Stoof de prei en bestrooi ... bekijk recept »
1 komkommer 2 tomaten 4 el roomkaas zout 1 el azijn dragon kervel waterkers 12 stuks volkorenbrood1. Maak de komkommer schoon en snijd hem in dunne plakjes. Besprenkelen met azijn en 1 uur laten rusten. Uit laten lekken. Snij de tomaat in dunne ... bekijk recept »
2 stronken Witloof ,fijngesneden 1 liter kippenbouillon 2 stuks sjalot ,fijngesneden 125 ml slagroom 1/2 stuk appel, in blokjes 1 tl milde kerriepoeder 1 el fijngehakte peterselie 1 el fijngehakte dragon 1. Verhit een ruime kookpan met wat olie e... bekijk recept »
150 g grof geraspte Parmezaanse kaas 5 dl light room 5 dl melk Solo Vloeibaar 4 wit van prei in stukjes gesneden grof gesneden dragon zwarte peper 1. Verwarm wat Solo in een kookpan en stoof de prei 5 minuten op een zacht vuurtje. 2. Giet er de r... bekijk recept »