1000 recepten met dragon
1 kg rundsgehakt 2 sjalotten 1 kg aardappelen 250 g spinazie 2 el gehakte peterselie 2 el gehakte kervel 2 el gehakte dragon 1 ei 250 ml melk peper - zout - chapeluurmeel 1. Bak het rundsgehakt met de 2 sjalotten mooi bruin. Kruid met peper en ... bekijk recept »
15 a 20 gr boter 1 beetje peper en zout 2 eetl cognac 4 st kalfsoesters (elk ong 150 gr) 2.5 dl kippenbouillon 1 beetje verse dragon1. Laat de boter smelten op een middelhoog vuur. Kruid de platgeslagen kalfsoesters (ongeveer 5mm dik) met verse peper... bekijk recept »
4 dunne kalkoenlapjes 200 gr gehakt naar keuze 80 gr zongedroogde tomaatjes 10 zwarte ontpitte olijven 40 gr gemalen Emmentalkaas een snuifje gedroogde dragon 1 dl water 1 dl room peper en zout 1. Meng het gehakt met al de kleingesneden ingrediën... bekijk recept »
600 gr runderreepjes 250 gr Parijse champignons 2 lente-uitjes 1 teentje knoflook 1 chili-pepertje 1 dl sesamolie 1 kl gehakte gember 1 el gesnipperde dragon 1 dl kalfsfond 2 el sojasaus peper&zout (pezo)1. Borstel de champignons proper en snij ... bekijk recept »
750 gram gemengd gehakt (rund-varken) 1 ei 100 ml melk 200 gram paneermeel zout en peper 2 soeplepels dragon of marjolein 2 koffielepels currypoeder 1 koffielepel gember 0.5 koffielepel pilipili1. Kluts melk en ei met een vork. Kruid naar keuze (... bekijk recept »
2 Varkenscotteletten 100 gr gerookte spekblokjes 1/2 rode paprika 1 sjalotte klein potje tomatenpuree 1 el verse versnipperde dragon 1 bosje verse kervel 1 kleine rode peper bakje champignions1. snij de paprika, rode peper en de sjalotje, terwijl j... bekijk recept »
400 g cantharellen of girolles 100 g Solo 1 blokje Knorr finesse groentebouillonblokje 1 sjalotje 0.5 l droge witte wijn Peper Zout 4 kreeften (tussen 350 en 400 g)) 10 g verse dragon 50 g parmezaanse kaas muskaatnoot 1. Dompel de kreeften 2 to... bekijk recept »
4 stukken witte zalm 2 ajuinen wit van 1 selder 3 wortelen wit van 1 prei 1 glas witte wijn 1/2 blik kreeftesoep 200 cc room dille, dragon 1. De witte zalm aan beide zijden kruiden met zout, peper, dillekruid en dragon, een nootje boter bovenop ... bekijk recept »
150 g gerookte zalm 12 plakjes gerookte zalm 1 dl room limoensap 1 el bieslook 1 mespunt dragon peper en zout 1. Leg plasticfolie in 6 kleine ronde vormpjes. Leg op het folie twee plakjes gerookte zalm zodanig dat de bodem en randen volledig bed... bekijk recept »
8 tongfilets solo vloeibaar 2 tomaten 250 gr champignons prei selder 16 scampi scheut droge witte wijn gedroogde tijm en dragon peper&zout (pezo) facultatief, 16 mosselen 1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Leg de tongfilets op stukken beboterde ... bekijk recept »