1000 recepten met dragon
4 grietfilets, elk 200 gr 4 halve peren op siroop 1 eierdooier 1 dl room 1 kl verse gehakte dragon 1 el verse gehakte peterselie 1 citroen (sap) solo vloeibaar peper&zout (pezo)1. De oven voorverwarmen op 250°.2. De visfilets afspoelen en droog... bekijk recept »
18 tongschar filets (opgerold) 1/2 knolvenkel (fijngesneden) 3 sjalotten (fijngesneden) 1 glas witte wijn 6 vellen aluminiumfolie of bakpapier 100 g Solo Light in wikkel 1 doosje verse dille 1 doosje verse dragon peper en zout 1. Leg een vel bakpap... bekijk recept »
1 1/2 kg aardappelen 600 gr gesneden brocolli 2 el olijfolie 300 gr scholfilet 1 tl dragon peper & zout1. Kook de aardappelen in weinig water met wat zout in 20 min. gaar. Voeg de laatste 10 min. de broccoli toe. Giet de aardappelen en de broccoli af... bekijk recept »
4 st tongfilets 2 st tomaten 250 gr champignons 1 beetje prei en selder 1 bakje scampi(ong 150 gr ) 1 aantal mosselen 1 beejte dragon, peper en zout 1 dl witte wijn1. Leg de tongfilets op stukken beboterde aluminiumfolie. Beleg ze met schijfjes tomaa... bekijk recept »
500 gram gepelde scampi's 2 dl room 1 ui 1 teentje look 2 soeplepels dragon tomatenketchup peper zout bakboter1. Pel de scampi"s en verwijder het darmkanaal.2. Snij de ui en de look fijn.3. Laat wat bakboter smelten en bak de scampi's aan beide z... bekijk recept »
24 scampi’s 1 dl olijfolie 2 el tomatenpuree 3 dl room 2 dl witte wijn 2 takjes dragon 1 blok groentenbouillon 1 dl water 1 teentje look 1 rode paprika 1 chilipeper 1. 0Ontdooi de scampi's op 2 min. in heet water en pel ze.2. 0Verwarm de olie in ... bekijk recept »
12 grote scampi's olijfolie peper, zout 1 kleine wortel 1 ui 1/2 rode paprika 1 teentje knoflook 2 dl witte wijn 1 dl water 1 el groentebouillon 2 el ketchup 2 el tomatenpuree 3 dl room 5 takjes dragon chillipepers (naar smaak, zeer pikant)... bekijk recept »
32 STUKS MOSSELEN 2 STUKS SJALOTTEN 1 TEENTJE LOOK 6 MINI PAPRIKA'S 1 EETL OLIJFOLIE 1/2 EETL GROENTENBOUILLONPOEDER 250 ML SOJAROOM PEPER VERSE DRAGON 1. SPOEL DE MOSSELEN ONDER KOUD STROMEND WATER.SNIJD DE SJALOTTEN EN KNOFLOOK FIJN.VERWIJDER D... bekijk recept »
2 TOMATEN 100 GR CHAMPIGNONS 1 bos lenteuitjes 30 GR VETSTOF 1 koffielepel dragon peper en zout 1. verwarm de visbouillon tot net onder het kookpunt. Leg er de zeewolffilets in en pocheer ze gaar in 5 minuten. Pel en ontpit de tomaten en snij het ... bekijk recept »
2 zalmhaasjes van 200 GR/STUK boter 2 eieren dragonazijn een takje verse dragon peper en zout 6 trostomaatjes1. leg de zalm samen met de trostomaten op een bakplaat. Doe een beetje olijfolie op de trostomaatjes en wat grof gemalen zeezout. Zet 10... bekijk recept »