1000 recepten met dragon
12 cherry tomaatjes 100 gr roze garnaaltje 1 mespunt dragon 1 tl sherry 2 el mayonaise 2 el verse peterselie 1. Leuk , lekker en gemakkelijk hapje voor bij de borrel.2. Ook mooi te gebruiken als voorgerechtje op een bedje rucola, of bij een hapjesb... bekijk recept »
12 cherry tomaatjes 100 gr roze garnaaltjes 1 mespunt dragon 1 tl sherry 2 el mayonaise 2 el verse peterselie 1. Leuk , lekker en gemakkelijk hapje voor bij de borrel.2. Ook mooi te gebruiken als voorgerechtje op een bedje rucola, of bij een hapje... bekijk recept »
4 stuks kippenborst 200 gram champignons 1 teentje knoflook (gekneusd) 1 ui (schijfjes) 3 theelepels mosterd (dyon) 1 theelepel Dragon versnipperd 500 ml witte wijn 1 scheut cognac 200 ml room Peper & zout dragonblaadjes (garnering) 1. Verwarm... bekijk recept »
600 gr kippefilets 1 eetl bloem 1 takje verse dragon 3 eetl olie 1/8 L bouillon 200 gr verse room peper en zout 1. De kippefilets in smalle reepjes snijden en ze door de bloem halen.2. De dragonblaadjes van het takje risten en snipperen;3. De olie... bekijk recept »
1 kip in 4 stukken 4 sjalotten 4 tomaten 10 cl wijnazijn 10 cl kalfsfond verse dragon boter1. Hak de sjalotten en de tomaten grof in de keukenrobot. Bak de kip in een klontje boter, kruid met peper en zout en laat het vlees onder deksel garen. Haa... bekijk recept »
4 st struisvogelfilets (elk ong 220 gr) 1 beetje bieslook 1 beetje verse dragon 1 koffielepel tomatenpuree 3 eetl olie 1 dl witte wijn 3 st eidooiers1. Bieslook , peterselie , dragon wassen en fijnsnijden . Olie verwarmen , klop de eidooiers met de w... bekijk recept »
12 kippendrumsticks 2 venkelknollen 200 gr gedroogde abrikozen 1,5 dl droge witte wijn ciderazijn solo, bakken en braden kruidentuiltje ( flesje) dragon (flesje) peper&zout (pezo)1. Snij de venkelknollen in kleine blokjes.2. Verhit 2 eetlepels solo i... bekijk recept »
Voor de kiprolletjes: 4 kipfilets 200 gram ontbijtspek klein bosje dragon 150 ml room 1 teentje knoflook 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar 4 cocktailprikkers plasticfolie Voor de gegrilde aubergines: 1 aubergine een paar takjes peterselie 3 eetle... bekijk recept »
2 sjalotten 2 glazen droge witte wijn enkele takjes dragon 1/4 L room peper, zout scheutje cognac braadvocht1. Sjalotjes fijnhakken en even laten bakken tot ze glazig zijn. Witte wijn toevoegen en tot de helft laten inkoken. Kruiden met peper en zo... bekijk recept »
1 st gele paprika in blokjes 200 gr champignons 1 st gesnipperde ajuin 20 cl rode wijn 10 cl water 1 st bouillonblokje 1 blikje tomatenpuree pezo dragon 1. 7.Smelt de bakboter in een kookpot en fruit er de paprika, champignons en de ajuin enkele ... bekijk recept »