1000 recepten met dragon
Look: 2 teentje(s) dragon: 4 takje(s) zout Provencaalse kruiden: 1 koffielepel(s) olijfolie: 4 soeplepel(s) munt: 4 takje(s) vloeibare honing: 2 soeplepel(s) sterke mosterd: 2 soeplepel(s) paprika: 2 koffielepel(s) zwarte peper kippenwit: 700 gram.... bekijk recept »
30 gram geraspte parmezaanse kaas, 250 gram zachte geitenkaas, 4 grote eierengescheiden, 1 theelepel dijonmosterd, 2 theelepels citroensap, ? eetlepel verse dragongehakt, 2 eetlepels pijnboompitten, zout en witte peper. Voor de salade. 6 zongedroogde... bekijk recept »
100 gram zeekraal25 gram boter of margarine2 sjalotten1 eetlepel fijngehahte verse dragon4 eetlepels grove mosterd1 pot visfond (380 mlAH) 1 dl slankroom2 moten warmgerooktezalm (ongeveer 75 gramAH)zoutpeper Was de zeekraal en verwijder de harde stuk... bekijk recept »
1 pompoen van 1 1/2-2 kg 1/2 kop gele spliterwten OF 1 kop bevroren limabonen 5 dl water 1 kop goed afgespoelde rauwe rijst 1 eetlepel masolie 1 middelgrote gehakte ui 250 gr gemalen lams- of rundvlees 1/2 kop versegehakte dille 1/2 kop versegehakte ... bekijk recept »
Voor 4 personen: een van het heupbeen ontdane reebout margarine droge rode wijn ui laurierblad tijm 60 gr margarine 50 gr meel champignons sjalotjes tomatenpuree peterselie kervel dragonLardeer de van het heupbeen ontdane reebout met reepjes spek en ... bekijk recept »
Voor het deeg: 200 g bloem 125 g boter zout 1 eierdooier Voor de vulling: 500 g geschilde aardappelen 4 bosuitjes 400 g gefileerde zalm sap van 0.5 citroen 250 g crème fraîche 3 eieren 2 theel. mosterd 1 eetl. fijngehakte dragon (vers of diepvries)Vo... bekijk recept »
Voor de flensjes: 2 eetlepels Maïzena 2 eieren 2 eetlepels slagroom peper, zout 2 theelepels fijngehakt dragon 2 theelepels olie Voor de vulling:[/list] 1 bosuitje 1/2 bakje hüttenkäse (200 gram) 1 avocado enkele blaadjes ijsbergsla 200 gram gerookte... bekijk recept »
Voor de flensjes: 2 eetlepels Maïzena 2 eieren 2 eetlepels slagroom peper, zout 2 theelepels fijngehakt dragon 2 theelepels olie Voor de vulling: 1 bosuitje 1/2 bakje hüttenkäse (200 gram) 1 avocado enkele blaadjes ijsbergsla 200 gram gerookte zalmKl... bekijk recept »
Voor 2 Personen: Voor 2 personen: 2 everzwijnfilets bakboter peper en zout Jagersaus roze peperbolletjes als garneringSmelt de boter in een koekenpan en bak er de everzwijnfilets gedurende enkele minuten langs elke kant mooi in bruin. Kruiden met pep... bekijk recept »
4 panklare forellen, 1 in plakjes gesneden geboende citroen, 1 theelepel peprballetjes, 2 laurierbladeren, 1 ui, zout, 1 bosje peterselie, 4 takjes dragon (vers of uit azijn), 2 eetlepels gehakte citroenmelisse of geknipt bieslook, 50 gram boter, 4 ... bekijk recept »