Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Forel-cremesoep

Bereidingstijd: 15 min. Voor 4 personen 4 gerookte forelfilets 1/2 l visbouillon 1/2 dl droge witte vermout 1 theel. gehakte dragon of dille (vers of diepvries) 2,5 dl slagroom 2 eidooiers 2 eetl. geschaafde amandelenSnijd de forelfilets in smalle re... bekijk recept »

Garnalen in knoflookmarinade en paprikasaus

Voor de marinade: 5 eetlepels olijfolie 4 eetlepels tomatensaus 3 grote teentjes knoflook, gesnipperd 2 eetlepels balsemienazijn 2 eetlepels fijngehakte verse dragon of 2 theelepels gedroogde dragon 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel cayennepeper 32 ge... bekijk recept »

Garnalen met knoflook en paprikasaus

Nodig voor 4 personen: Voor de marinade: 5 eetlepels olijfolie 4 eetlepels tomatensaus 3 grote teentjes knoflook, gesnipperd 2 eetlepels balsemienazijn 2 eetlepels fijngehakte verse dragon of 2 theelepels gedroogde dragon 1/2 theelepel zout 1/2 theel... bekijk recept »

Kabeljauwfilets met kruiden

Voor 4 personen: 4 kabeljauwfilets 4 grote aardappelen 1/4 bosje bladpeterselie 1/4 bosje kervel 1/4 bosje verse dragon 1/4 bosje bieslook 2 citroenen 4 eetlepels magere room zout peperBestrooi de kabeljauwfilets met wat zout en peper. Schil de aarda... bekijk recept »

Paella 'del mar'

400 g roodbaarsfilet 4 sint-jakobsnoten 4 langoustines 100 g Noordzeegarnaal (gepeld) 1 kg mosselen 2 dl water 4 dl wijn (wit/droog) 4 tomaten 2 stengels bleekselderij 3 uien 3 sjalotten 1 Spaans pepertje (piment) 2 teentjes knoflook 1 eetlepel peter... bekijk recept »

Spaghetti de la mer

Voor 4 personen: 255 gr middelgrote garnalen, gepeld en zonder darm 255 gr st-jakobsschelpen 2 el boter 1 ui gehakt 1 teentje look, gehakt 1 groene paprika, gehakt 1 rode paprika, gehakt 2 el bloem 255 gr imitatiecrab (surimi) 5 dl melk peper en zout... bekijk recept »

Verse deegwaren met ossenhaas en vleestomaten

800 g runderfilet (ossenhaas) paprikapoeder 10 cl olijfolie (extra vierge) 1 ui 2 cl dragonazijn 0.5 dl wijn (wit/droog) 1 dl room 4 tomaten 15 g tomatenpuree 12 kerstomaatjes 2 teentjes knoflook 15 g paneermeel 500 g tagliatelle 0.5 eetlepels dragon... bekijk recept »

Gevulde vleestomaten met spinazie en ei :

8 vleestomatenpeper Kruidenaromat Boter voor het invetten Bouillon 150 gr spianzie vers of 100 gr bladspinazie uit de diepvries, ontdooid en uitgelekt 4 eieren 2 el créme fraïche 1 el fijngeknipte dragonSnijd van de bolle kant van de tomaten een kap... bekijk recept »

Geroosterde Gemarineerde Reepjes Kip Met Basilicum

800 g a 1 kg kippenborstfilets - 3 eetl. olijfolie - 2 koffiel. basilicum - 1 koffiel. Provencaalse kruiden - zwarte peper - zout. Voor de saus : 25 cl volle yoghurt - 2 eetl. citroensap - enkele schijfjes citroen - 2 eetl. olijfolie - 1 koffiel. ver... bekijk recept »

Kikkerbilletjes met asperges

3 kikkerbilletjes per persoon; 1 bosje asperges; 150 gr. cantharellen; 1 flinke sjalot; 400 ml. room; 1 takje verse dragon; bloem. Voor de sesamzaadkoekjes: 100 gr. sesamzaad; 20 gram maanzaad; 40 gr. boter; 15 gr. suiker; sap van 1 citroe... bekijk recept »

Pagina 82 van 100