1000 recepten met dragon
voor 4 personen: 24 rivierkreeftjes 2 tomaten 30 gr sjalotjes 20 gr ui 2 knoflookteentjes 1 eetlepel gehakte dragon 1 eetlepel geplette peperkorrels 1/2 bosje wilde peterselie 1/2 bosje peterselie fijngesneden 2 dl Riesling 1 dl room 80 g boter peper... bekijk recept »
500 g zeeduivelfilet 12 sprietjes bieslook 4 kwarteleitjes 4 aardappelen (Nicola) 4 takjes dille 1 eetlepel dragon (fijngehakt) 8 eieren (hardgekookt) 1 dl room 250 g boter (roomboter) 5 eetlepels kappertjes 5 augurkjes (zoetzuur) 5 eetlepels peterse... bekijk recept »
160 g. zeeduivel 3 naaldjes rozemarijn 1 takje dille 2 blaadjes dragon 1 eetlepel fijn gesneden prei 1 eetlepel tomatenconcassee (blokjes, bruinase) 1 eetlepel fijn gesneden spek peper, spek ? eetlepel fijn gesneden sjalotten (bruinase) ** mousseline... bekijk recept »
-150 g boter -1 sjalot -50 cl droge witte wijn -2 soeplepels tomatenpuree -2 eieren -1 blaadje laurier -4 tournedos -50 cl dragonazijn -8 geplette witte peperkorrels -1 eetlepel dragon Voorbereiding -Warm de azijn en de witte wijn op in een steelpan.... bekijk recept »
4 Ons aardbeien1 dl. creme de casiseen paar takjes munt4 kletskoppen4 eierdooiers2 eieren 0.5 dl muskaatwijn50 gr suiker1 dl.Slagroom2 el vers gehakte dragon. Hulpmiddelen Een grote vorm of 4 kleine vormpjes en zeer goed gekoelde borden uit de koelk... bekijk recept »
1 1/2 kg verse augurken 225 gr grof zeezout 1 1/2 liter witte wijnazijn 100 gr geschilde en geblancheerde zilveruitjes 6 laurierbladen 6 takjes verse dragongeblancheerd en gedroogd op keukenpapier 6 gedroogde chilipepers 1 eetl. pimentbolletj... bekijk recept »
4 zalmfilets ca. 225 gram per stuk 1.75 dl droge witte wijn zeezout 8 peperkorrels takje verse dille takje verse dragon ? citroenin plakjes 450 gram droge penne 2 el olijfolie schijfje citroen en verse waterkersom te garneren citroen-waterkerssaus>25... bekijk recept »
Voor de marinade : -75 ml. olijfolie, - 2 el. fijgehakte dragon -sap van twee limoenen -snufje zout, - 5 middelgrote artisjokken Plaats de halve artisjokken in het midden van het rooster. Grill ze totdat ze zacht wordenca. 20 tot 25 min.ondertusse... bekijk recept »
Kreeft(gebraiseerd) 1 x Hele Canadeense Kreeft 600 gr 50 gr Wortel 50 gr Prei 50 gr Sjalotten 50 gr Kleine button champignons 50 gr Kruiden melange ( basilicum,dragon,peterselie,bieslook ) 700 ml Sterke kreeften bouillon. Antiboise 250 gr Pomodori t... bekijk recept »
500 g dikke kabeljauwfilet sap van ½ sinaasappel zwarte peper, versgemalen 75 g bloem 1 ei 125 ml wit bier of pils 150 - 200 ml olieSnijd de kabeljauw in 12 stukken, besprenkel ze met sinaasappelsap en strooi er zout en royaal peper over. › Roer in e... bekijk recept »