Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Zoetwaterkreeftjes met Riesling

voor 4 personen: 24 rivierkreeftjes 2 tomaten 30 gr sjalotjes 20 gr ui 2 knoflookteentjes 1 eetlepel gehakte dragon 1 eetlepel geplette peperkorrels 1/2 bosje wilde peterselie 1/2 bosje peterselie fijngesneden 2 dl Riesling 1 dl room 80 g boter peper... bekijk recept »

Zeeduivel op Vlaamse wijze

500 g zeeduivelfilet 12 sprietjes bieslook 4 kwarteleitjes 4 aardappelen (Nicola) 4 takjes dille 1 eetlepel dragon (fijngehakt) 8 eieren (hardgekookt) 1 dl room 250 g boter (roomboter) 5 eetlepels kappertjes 5 augurkjes (zoetzuur) 5 eetlepels peterse... bekijk recept »

Zeeduivel en papillote met mousselinesaus

160 g. zeeduivel 3 naaldjes rozemarijn 1 takje dille 2 blaadjes dragon 1 eetlepel fijn gesneden prei 1 eetlepel tomatenconcassee (blokjes, bruinase) 1 eetlepel fijn gesneden spek peper, spek ? eetlepel fijn gesneden sjalotten (bruinase) ** mousseline... bekijk recept »

Tournedos Met Choronsaus

-150 g boter -1 sjalot -50 cl droge witte wijn -2 soeplepels tomatenpuree -2 eieren -1 blaadje laurier -4 tournedos -50 cl dragonazijn -8 geplette witte peperkorrels -1 eetlepel dragon Voorbereiding -Warm de azijn en de witte wijn op in een steelpan.... bekijk recept »

Dragonparfait Met Aarbeien

4 Ons aardbeien1 dl. creme de casiseen paar takjes munt4 kletskoppen4 eierdooiers2 eieren 0.5 dl muskaatwijn50 gr suiker1 dl.Slagroom2 el vers gehakte dragon. Hulpmiddelen Een grote vorm of 4 kleine vormpjes en zeer goed gekoelde borden uit de koelk... bekijk recept »

Augurken In Het Zuur

1 1/2 kg verse augurken 225 gr grof zeezout 1 1/2 liter witte wijnazijn 100 gr geschilde en geblancheerde zilveruitjes 6 laurierbladen 6 takjes verse dragongeblancheerd en gedroogd op keukenpapier 6 gedroogde chilipepers 1 eetl. pimentbolletj... bekijk recept »

Gepocheerde Zalmfilets Met Penne In Een Waterkerssaus

4 zalmfilets ca. 225 gram per stuk 1.75 dl droge witte wijn zeezout 8 peperkorrels takje verse dille takje verse dragon ? citroenin plakjes 450 gram droge penne 2 el olijfolie schijfje citroen en verse waterkersom te garneren citroen-waterkerssaus>25... bekijk recept »

Gegrilde Artisjokken Met Knoflookmayonaise

Voor de marinade : -75 ml. olijfolie, - 2 el. fijgehakte dragon -sap van twee limoenen -snufje zout, - 5 middelgrote artisjokken Plaats de halve artisjokken in het midden van het rooster. Grill ze totdat ze zacht wordenca. 20 tot 25 min.ondertusse... bekijk recept »

Gebraiseerde Hele Kreeft Met Antiboise Van Tomaat En Basilic

Kreeft(gebraiseerd) 1 x Hele Canadeense Kreeft 600 gr 50 gr Wortel 50 gr Prei 50 gr Sjalotten 50 gr Kleine button champignons 50 gr Kruiden melange ( basilicum,dragon,peterselie,bieslook ) 700 ml Sterke kreeften bouillon. Antiboise 250 gr Pomodori t... bekijk recept »

Kabeljauw in bierbeslag

500 g dikke kabeljauwfilet sap van ½ sinaasappel zwarte peper, versgemalen 75 g bloem 1 ei 125 ml wit bier of pils 150 - 200 ml olieSnijd de kabeljauw in 12 stukken, besprenkel ze met sinaasappelsap en strooi er zout en royaal peper over. › Roer in e... bekijk recept »

Pagina 83 van 100