Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Olijfoliedressing

Uienliefst sjalotten/rode uien versgeperste knoflook olijolie kruidenazijn (dragon of knoflooksmaak) italiaanse kruidenzoals dragon/tijm/oregano peper zout Ik vind het moeilijk om hoeveelheden aan te geven omdat ik met kruiden e.d. altijd op gevoel w... bekijk recept »

Spinaziesalade Met Pijnboompittendressing

500 g spinazie 50 g pijnboompitten 6 el olijfolie 2 el witte wijnazijn 1 snuifje nootmuskaat rasp van 0.5 citroen 1 el dragon zout peper Voorbereiding Was de spinazie 2 of 3 keer tot het volledig zandvrij is. Snij de steeltjes bij en slinger de blaad... bekijk recept »

Karbonades Met Gekonfijte Uitjes En Een Romige Mosterdsaus

500 gram kleine verse uitjes 50 gram boter of margarine 3? dl vleesbouillon 2? eetlepel balsamicoazijn 1? theelepel honing wat zout en peper 4 niet te dunne ribkarbonades 1? eetlepel olijfolie 1 fijngesneden sjalot 4 eetlepels creme fraiche ... bekijk recept »

Zalm En Kabeljauw Met Asperges En Een Biersausje

400 g kabeljauwfilet met vel 200 a 250 g gerookte zalmversneden 8 flinke witte asperges een klontje boter voor de asperges en boter om te bakken peper en zout naar smaak Voor de saus: 60 g sjalot 2 eetlepels olijfolie een takje tijm 2 blaadjes laur... bekijk recept »

Gegrilde Artisjokken Met Knoflookmayonaise

Voor de marinade : 75 ml. olijfolie2 el. fijgehakte dragonsap van twee limoenen1/4 tl. zout5 middelgrote artisjokken . Voor de knoflookmayonaisesaus 4-6 teentjes knoflook 2 eidooierswat citroensap1/4 l olijfolie 1 tl mosterdzout en peper. Voorbereid... bekijk recept »

Gestoomde Zonnevisfilet Met Paprikamozaiek

Voor de basisbouillon: 1 kg visafval 1 seldertakje 1 ui 1 sjalot Boter 1 dl witte wijn 3 peperbolletjes 1 kruidentuiltje (peterselietijm en laurier) Voor de saus: 1 ui 2 tomaten 2 rode paprika's Boter Peper Zout Voor het stomen: 1 groe... bekijk recept »

OVEN KIP KIEV

4 kipfilets ca. 125 gr. boter 1 knoflookteen uit de knijper klein bosje peterseliefijngesneden peper en zout naar smaak ca. 2 eetl. bloem 2 eieren losgeklopt ca. 8 eetl. paneermeel een snufje knoflookpoeder 1 theelepel gedroogde dragon De kipfilets ... bekijk recept »

Gemarineerd fruit met champagne-ijs en chocoladeparfait

1 aardappelzetmeel 400 ml champagne 100 ml citroensap 100 gm couverture, bittere 1 snufje dragon, gedroogde 1 1/2 eieren 4 eierdooiers 1 fruit, vers 50 gm glucose 1 snufje lavendel 1 snufje munt, gedroogde 1 munt, verse 1 pistachenoot 100 ml pastis 1... bekijk recept »

Gevulde kipfilet

4 kleine kipfilets 1 zout 1 peper 40 gm boter of margarine 150 ml kippebouillon 150 ml crème fraiche 1 eetlepel gesneden dragon ----VOOR VULLING---- 75 gm pancetta of magere ontbijtspek 1 eetlepel margarine 1 teentje knoflook fijngesneden 200 gm spi... bekijk recept »

Kippenbout in bladerdeeg met truffeljus en paddestoelen

4 kippenbouten 4 vellen bladerdeeg 1 eigeel peper zout 2 eetlepels sesamzaadjes truffelsap 250 gm gemengde paddestoelen 2 sjalotjes 200 ml room 50 gm boter 1 bosje peterselie 2 takjes dragon 1 takje rozemarijn Wrijf de bouten in met peper en zout.... bekijk recept »

Pagina 89 van 100