1000 recepten met kervel
6 sneetjes toastbrood (pain de mie) 4 el olijfolie 2 el mosterd 3 el gehakte kervel 2 grote aardappelen 4 zalmfilets van 170 gr (uit het staartstuk) Boter 2.5 dl witte wijn 2 sjalotjes 1 tomaat 2.5 dl room Peper Zout Citroensap Ontkorst het toastbro... bekijk recept »
400 gr witte aspergepunten 100 gr groene aspergepunten 2 tl zout 4 sneetjes casinobrood 4 plakjes gerookte ham 1 tl kervel 1/2 citroen 80 gr Goudse belegen in blokjes 60 gr boter Zout Boter Leg 60 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatu... bekijk recept »
5 kleine bloemige aardappelen en kleine 200 gr grijze garnalen 1 halve ui en 4 eetl garnalensaus(kant en klaar verkrijgbaar 50 gr boter en 2 eetl gehakte peterselie 1 enkele druppeltjes citroensap en 1 koffiel currypasta1. Kook de geschilde aardapp... bekijk recept »
1 L vleesbouillon of 0,5 L vleesbouillon en 0,5 L kookvocht van asperges kervel 150 gr aspergepunten (vers of blik) Voorbereiding Basisrecept bouillon Bereidingswijze De bouillon of bouillon met kookvocht verwarmen. De kervel fijnhakken. De asperge... bekijk recept »
Boter bloem bouillon[blokje] blikje kervel bos verse kervel 250 gr garnalen scheut room Maak een roux van boter, bloem en bouillon ongeveer1500cc voeg blikje kervel toe laat aan de kook komen en dan de verse kervel en garnalen,alleen de kook eroverhe... bekijk recept »
2 k mosselen1 citroen,witte wijn (kopje),Vor de kervelolie: 1/8 l zonnebloemolie 40g verse kervel,7bolletjes rose peper,10g citroenraspzout en peper. Hulpmiddelen Grote pan Hulpmiddelen - Grote pan Voorbereiding Mosselen de baard verwijderen en goed... bekijk recept »
1 l kippenbouillon 2 bosjes kervel 1/8 l slagroom 1 eetl bloem peperzoutcroutons Bereidingswijze Breng de bouillon aan de kook. Was de kervel en hak de blaadjes fijn. Roer de bloem glad met wat slagroom en voeg dit al roerende aan de bouillon toe. Vo... bekijk recept »
1 bakje oesterzwammen (150 g), 2 kruidenbouillontabletten 1 zakje verse kervel (15 g), zwarte peper keukenpapierBereiding: (ca. 15 min) - In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in reepj... bekijk recept »
50 g kervel 35 g boter 35 g bloem 1 liter water 1 rundsbouillonblokje 1 eierdooier 1/2 dl room of volle melk peper en zout- Kervel reinigen, wassen en in stukken snijden van ongeveer 5 mm. Laat de boter smelten. - Bloem, kervel, water en bouillonblok... bekijk recept »
50 g kervel35 g boter35 g bloem1 liter water1 rundsbouillonblokje1 eierdooier1/2 dl room of volle melkpeper en zout- Kervel reinigen, wassen en in stukken snijden van ongeveer 5 mm. Laat de boter smelten. - Bloem, kervel, water en bouillonblokje toev... bekijk recept »