1000 recepten met kervel
200 gr kervel 1 grote ui, grof gesneden 2 wit van prei, grof gesneden 1 bleekselder, grof gesneden 2 bloemige aardappelen, geschild en in stukken 3 liter kippenbouillon solo, bakken en braden 3 eierdooiers 3 dl room bouquet garni, tijm, peterse... bekijk recept »
1 kilo asperges 10 gram zout 1/2 dl water 1/2 dl dragonazijn 1 sjalotjes 3 peperkorrels 1 laurierblaadje 2 eieren 85 gram boter 1/2 eetlepel dragon 1/2 eetlepel kervel zout cayennepeper Worcestershiresaus. Bereidingswijze De bearnaisesau... bekijk recept »
2 sjalotjes8 el. olijfolie2 el. citroensapzoutzwarte peper1 zakje verse kervel (AH)1 zakje jonge bladsla (AH)2 focaccia's (afbakbrood)250 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)12 zwarte olijven zonder pit Hulpmiddelen Grillpan Hulpmiddelen - Grillpa... bekijk recept »
2 sjalotjes 1 teentje knoflook ? zakje verse peterselie 1 zakje verse kervel 1 bak verse mosselen (2kg) 50gr boter of margarine 2dl droge witte wijn 1 eetlepel citroensap versgemalen peper- Sjalotjes en knoflook pellen en snipperen. In kopje petersel... bekijk recept »
2 sjalotjes 8 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels citroensap zout en versgemalen zwarte peper 1 zakje verse kervel (15 g) 1 zak jonge bladsla 2 focaccia's (afbakbrood) 250 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc) (Bettine Banc) 12 zwarte ... bekijk recept »
150 gram oesterzwammen2 kruidenbouillon-tabletten15 gram verse kervel(=1 zakje)versgemalen zwarte peper. Hulpmiddelen Pankeukenpapierscherp mes. Hulpmiddelen - Pankeukenpapierscherp mes. Voorbereiding Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in... bekijk recept »
20 grote rauwe garnalen (Tiger-garnalen) 1 el olijfolie 20 gr boter of margarine 2-3 el cognac 5 dl visfond of sterke (ongezouten) visbouillon 2 el fijngesneden kruiden (dragonkervel en peterselie) 50 gr koude boterin klontjes zout en witte peper ta... bekijk recept »
200 g kervel300 g prei300 g bleekselder300 g uien300 g aardappelen3 l kippenbouillon100 g boter3 eidooiers3 dl room1 kruidenboeket (peterselie, tijm en laurier, samengebonden met keukentouw)peperzout1. Pluk de blaadjes van 50 g kervel en bewaar ze in... bekijk recept »
4 makreelfilets1 onbehandelde limoen (geraspte schil en sap van)80 g geitenkaas1 sjalot (gesnipperd)1 el sjalot (gesnipperd)80 g rucolahandvol kervelhandvol dillehandvol dragon1 el bieslook (gehakt)1 takje rozemarijn1 takje tijm1 teentje knoflookcaye... bekijk recept »
500 gr zalmfilet 500 gr tagliatelle 1 bio-citroen 20 gr solo, bakken en braden 1 el bloem 375 ml melk 150 ml slagroom 1/2 bosje kervel 4 tl forelkaviaar peper&zout (pezo)1. Was de citroen, wrijf hem droog en snijd hem doormidden.2. Snijd 1 helft i... bekijk recept »