1000 recepten met kervel
Kervel olijfolie 8 soeplepels citroensap Parmezaankaas 4 soeplepels kerstomaatjes 16 olijfijven gerookte vis Schik de gerookte vis op borden.- Snijd de olijven en tomaatjes in twee en strooi ze over de vis.- Besprenkel het geheel met de olijfol... bekijk recept »
1,5 liter vleesbouillon 300 gr aardappelen 2 preien 1 eetlepel room 2 eetlepels boter gehakte kervel 1 eetlepel doperwten 100 gr varkensgehakt Zeef de soep en klop der oom en een eetlepel boter erdoor. Snijd de overgebleven prei fijn, fruit ze in wat... bekijk recept »
750 g shiitake250 g uienfijngesneden75 g boterzoutpeper2 l kippebouillon3 dl creme fraiche3 el fijngesneden kervel 450 g shiitake fijnsnijden, ui in 40 g boter, 5 min. bakken, fijngesneden shiitake en zout 5 min meebakken, bouillon toevoegen en aan d... bekijk recept »
200 gr. aardappelen1 groente bouillontablet3 el. kervel (potje) 2 el. zure room en versgemalen peper Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in 4 dl. water en het bouillontablet in ca. 20 min. gaar. Pureer de aardappelen met het kookvoch... bekijk recept »
1 zakje kervel-cremesoep 50 gr gepelde garnalen 50 gr gekookte mosselen zonder schelp helft van 1/8 L slagroom enkele druppels Pernod verse kervel Maak de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg vlak voor het opdienen de garnalen en... bekijk recept »
1 l ontvette vleesbouillon of water en bouillonblokje200 g bloemkool50 g kervel50 ml afgeroomde melk (=3 eetlepels)peper en zout. Maak de bloemkool schoon, was en kook ze gaar in de bouillon. Mix de soep fijn. Spoel de kervel onder stromend water en... bekijk recept »
-4 eigelen van hardgekookte eieren -3 lepels olijfolie -1 dessertlepel gehakte kervel -1 soeplepel geplette tonijn -1 soeplepel ansjovispastei -6 gehakte augurkjes -2 soeplepels wijnazijn -1 mespunt paprika (edelzoet) -zout en witte peper uit de mole... bekijk recept »
- bakje kerstomaatjes (20 stuks) - 3 eetlepels slagroom (niet geklopt) - 100 gr feta - 2 eetlepels paprikapoeder - kervel - zout en peper Nadat je de tomaatjes hebt gewassen en de kroontjes hebt weggehaald,snij je ieder tomaatje doormidden.Haal hiern... bekijk recept »
1 liter heldere kippebouillon250 g kipfilet1 flinke bos fijngesneden kervel. 1 liter heldere kippebouillon verhitten en een stuk kipfilet van ? 250 g ? 15 min. zachtjes tegen de kook aan gaar laten worden. Kip in mooie smalle reepjes snijden en in bo... bekijk recept »
5 plakken ardennerham 70 gr roomkaas met ananas 3 takjes kervel of peterselie Plakjes ham in lengte dubbelvouwen en besmeren met de roomkaas met ananas. Rol het op en steek er een prikkertje doorheen. Garneren met peterselie of kervel. bekijk recept »