1000 recepten met kervel
1/2 rode ui 2 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie 250 gr. kabeljauwfilet (of ander stevige vis) 150 gr. garnalen 150 gr. gekookte mosselen zonder schelp 1 l. visbouillon 2 sneetjes wit brood 1 blik romige vissoep 1 dl tomato frito 2 eetl. versgeknipt... bekijk recept »
250 gr. schoongemaakte dunne paling1 1/2 l. water3/4 eetl. zout50 gr zuring50 gr kervel50 gr boter50 gr bloem1 ei1/2 eetl. fijngehakte peterselie. Snijd de paling in mootjes en kook deze 5 min. in water met het zout. Schep de vis uit het water, was d... bekijk recept »
150 gr eendenborst 3 sneden wit brood 1 ei zoutpeper 1 perzik 0,5 dl jus d&primeorange 0,5 dl Ponche Caballero 1 dl sour cream kervel Meng de eendenborst met het broodkruim, 1 ei, zout, peper en fijngehakte kervel. Rol er 4 ballen van. Braad het geha... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes4 preien2 soeplepels kappertjes2 soeplepels citroensap2 soeplepels honing8 soeplepels olijfoliekervelboter Bak de kabeljauw aan weerskanten goudbruin in een klontje boter. Breng op smaak met peper en zout. Snij de prei in julienne e... bekijk recept »
600 g roodbaarsfilet4 rondjes brickdeeg van 10 cm doorsnede1/4 kool2 soeplepels balsamicoazijn120 g boter4 soeplepels waterolijfoliepeper en zout. Hulpmiddelen HulpmiddelenBereidingswijze Verhit een pan met wat olijfolie en leg er de brickdeegjes i... bekijk recept »
1 komkommer300 gram prinsessenbonen1 bloemkool2 kroppen sla1 bosje radijs1 glas dikke mayonaise10 gram gelatinekerveldragonpaar blaadjes Oost-Indische kerspeper en zout. De komkommer schillen, ontpitten en in dunne schijfjes snijden. Met zout bestroo... bekijk recept »
25 gr boter1 teentje knoflook-geperst1 ui-fijngesneden250 gr zuurkool-losgehaald7 1/2 dl groentenbouillon (van tablet)2 dl Room Culinair1 grote rode paprika-zeer fijngesnedenzoutpeper100-150 gr gerookte forelfilet of zalmforelfilet2 takjes kervel of ... bekijk recept »
1 eetlepel sherryazijn of balsamicoazijn1/2 theelepel mosterd, 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel fijngesneden sjalot, 1 teen knoflookfijngehakt, 4 handen "baby greens" 2 flinke bintjes 1/2 theelepel zout, 1/4 theelepel peper, 1 1/2 eetlepel olijfolie... bekijk recept »
10 eieren 1 sjalotje 4 augurken 1/2 bosje bladpeterselie of kervel 150 gram tonijn (blikje naturel) 3 eetlepels eetlepels Calve barbecuesaus 3 eetlepels Calve mayonaise peper zout enkele kerstomaatjes als garnering Kook de eieren 8 minuten z... bekijk recept »
12 grote champignons 40 g ham 40 g gekookte rijst(met 1/3 tl paprikapoeder) 1 grote teen knoflook 3 sjalotjes 2 el kervel 3 el zonnebloemolie 3 el geraspte kaas peperzout en paprikapoeder(zoet) Verwarm oven voor op 200 graden. Fruit sjalot en knoflo... bekijk recept »