Recepten met kervel

1000 recepten met kervel

Kervel

Kervel Kervel heeft een frisse smaak, die een combinatie is van peterselie en anijs.

Gegrilde Jacobsschelp Met Jonge Prei

8 jonge dunne preitjes12 grote jacobsschelpen olijfolie Provencaalse kruiden 2 el. balsamicoazijn 4 el druivepitolie peper en zout kervel. De uitgelekte preitjes in hete olijfolie en een beetje provencaalse kruiden goudbruin bakken. De jacobsschelpen... bekijk recept »

Pompoensoep.

800 gr pompoen, 4 aardappelen, 50 gr verse room, peperzoutpeterselie,kervel en dragon, 1 bouillonblokje. Was en schil de pompoen. snijd het vruchtvlees in stukjes.Schil ook de aardappelen,was ze en snijd ze in dobbelsteentjes. Doe alles met het bouil... bekijk recept »

Mosterdsoep

Naaar eigen inzicht... 5 ltr gevogeltebouillon afbinden met een roux tot een lopende soep voeg toe; limburgse mosterd leeuwenkopmosterd peterselie thijm salie rozemarijn gember mosterdzaad kervel blendervoeg room toebreng verder op smaak met dragonb... bekijk recept »

Halloweenrecept Pompoensoep

800 gr pompoen 4 aardappelen 50 gr room peper zout peterselie kervel dragon bouillonblokje Was en schil de pompoen snijd het vruchtvlees in stukjes schil ook de aardappels,was ze snijd ze in dobbelsteentjes doe alles met het bouillonblokje in de pan ... bekijk recept »

yoghurtsaus

3 el magere yoghurt 1 tl mosterd citroensap peper. Volgende ingrediënten kunnen aan de saus toegevoegd worden: peterselie, bieslook, ui, look, sjalotten, dragon, bazielkruid, kervel, radijzen.....De yoghurt, de mosterd en het citroensap door elkaar m... bekijk recept »

Kalfsgebraad met roze peper

8 schellen kalfsgebraad pasta met groene kruiden roze peperbolletjes 500 gr. spinazie kalfsjus room 4 takjes dilleverse pasta bereiden (500 gr. bloem, 5 eieren, 5 eetlepels olie, peper en zout) mengeling van groene kruiden (basilicum, dille, dragen, ... bekijk recept »

Mousse van gerookte zalm

2 dl room; 60 g gerookte zalm; citroensap;peper uit de pepermolen; grof zeezoutHak de zalm zeer fijn en meng deze met de half opgeklopte room, het citroensap,peper uit de pepermolen en grof zeezout. Laat gedurende 30 minuten opstijven in de koelcel. ... bekijk recept »

Palingpastei met wijn en cognac

150 gr. wijtingfilet, 750 gr. aal of paling, 6 sneetjes witbrood, 500 gr. bloem, zout/peper, 225 gr. boter of margarine, 3 eieren, 1 dl. koud water, 1/2 el. verse bieslook, 1/2 el. kervel, 1,5 el. peterselie, 2 el. fijngehakte sjalotten, 2 el. droge... bekijk recept »

Toastjes met ham en meloen

voor een 10-tal toastjes: 10 ronde krokante toastjes, 150 g heel dun gesneden Parmaham, 1 Charentais-meloen (cavaillon), 1 glaasje port, kervelplukjesVerdeel de ham in reepjes en draai op elk toastje een mooi roosje. Snijd de meloen dwars doormidden... bekijk recept »

Tuinkruidensaus

200 g plattekaas of yoghurt peterselie kervel bieslook kappertjes selderijbladerenvenkelgroenpeperWas en snipper de tuinkruiden. Was de selderijbladeren en het venkelgroen en snij ze fijn. Meng alles onder de plattekaas of yoghurt. Voeg peper en kapp... bekijk recept »

Pagina 84 van 100