1000 recepten met kervel
8 witte asperges, geschild 600 g wijtingfilet 8 groene asperges 8 aardappelen, in de schil 1 teentje knoflook, geplet 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 100 g zongedroogde tomaten 15 cl zure room 12 zwarte olijven, in stukjes gesneden 1 ee... bekijk recept »
24 oesters royale 2 jonge uien, fijn gesneden 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel witte wijnazijn verse kervel peper 1 sjalotjes, fijngesnipperd zout 1 eetlepel rode wijnazijn 1 eetlepel fijngesnipperde dille 1 ontpitte en fijngesneden spaanse peper zwa... bekijk recept »
10 g dille 25 g rucola 10 g kervel 1 avocado 300 g Hollandse garnalen 3 el chilimayonaise 8 halfgedroogde tomaatjes1. Verwijder de harde steeltjes van de dille. Hak 1 el dille fijn en de rest grof. Meng de grofgehakte dille met de rucola en de ... bekijk recept »
75 g pikante chorizo 20 cl gevogeltebouillon 6 cl olijfolie 1 eigeel 15 cl ijskoud water 130 g gezeefde bloem bloem voor de groenten zout frituurolie 2 broccolistammen 3 kleine rode bieten 2 rapen 1 handvol kervel1. Na het verwijderen van het ve... bekijk recept »
2 beschuiten 3 eieren 1 eetlepel gehakte dille 1 eetlepel gehakte dragon 100 g gepelde grijze garnalen 250 g gerookte zalm 2 eetlepels kervel 10 cl slagroom 300 g verse zalm zonder vel of graten 10 cl volle melk1. Verwarm de oven voor op stand 6 - 7 ... bekijk recept »
12 verse fish sticks 800 g zachtkokende aardappelen 1 prei 1 groentebouillonblokje 1 dl halfvolle melk 1 eetlepel boter 1 snuifje nootmuskaat 1 eetlepel olijfolie 1 citroen 2 eetlepels zilveruitjes 10 augurken in 't zuur 1 eetlepel kappertjes enkele ... bekijk recept »
250 g quinoa Delhaize bio 400 g pastamix Funghi Genova Delhaize 500 g kippenlapjes 1 citroen kervel Delhaize 1 eetlepel tijm Delhaize olijfolie 1 teentje knoflook peper en zout1. Snij de citroen in schijfjes. Kruid de kip met peper, zout, olijfolie ... bekijk recept »
8 plukje kervel 16 kwarterleieren 75 g Parijse champignons 240 g rundercarpaccio 1 stokbrood 50 g zachte boter1. Snij 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snij ze in schijfjes. 2. Verhit de helft van de b... bekijk recept »
10 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 takjes peterselie 3 takjes kervel 250 g ricotta (Italiaanse kaas) 1 eetlepel zure room (potje a 125 ml) 1 ei 1. Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C ... bekijk recept »
1 ui (fijngesneden) 4 eetlepels olie 1 pot spinazie (330 g) 1 pakje room culinair (200 ml) 2 kippenbouillontabletten 2 sneetjes oud brood (in blokjes) 1 blikje kervel (200 g)1. Verhit in een soeppan 1 eetlepel oli... bekijk recept »