1000 recepten met koriander
3 paprika's (groen, rood en geel) 3 middelgrote uien 5 tomaten 4 el Solo Vloeibaar 300 g witte rijst 0.5 el paprikapoeder 500 g gemengde diepvrieszeevruchten, ontdooid 750 ml warme groentebouillon 1 klein bosje verse koriander (ongeveer 15 g) ... bekijk recept »
1 aubergine, in dunne plakken 2 koolrapen, in dunne plakken 1 klein blik kikkererwten 2 el olijfolie 1 tl komijnpoeder 1 tl gedroogde koriander 120 g kerstomaatjes, gehalveerd 1 rode ui, in kleine dobbelsteentjes 150 g rucola sap van 1/2 citr... bekijk recept »
300 gram oker 300 gram aardappelen 400 gram lams- of schapevlees in blokjes van 3 cm ? kopje plantaardige olie 300 gram tomaten 5 takjes verse koriander (kasbor) of peterselie 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemberpoeder (djahe) 1 tl geelwort... bekijk recept »
1 bak verse mosselen (2 kilo) ? 1/2 citroen ? 30 g roomboter ? 200 g risottorijst (pak a 400 g) ? 1 visbouillontablet ? 3 bosuitjes ? 1 teen knoflook ? 1 zakje verse koriander (15 g) ? (versgemalen) peper ? 3/4 dl droge witte wijn ? 50 g ve... bekijk recept »
600 gr kalfslappen 500 gr sperziebonen 2 middelgrote uien 3 teentjes knoflook 6 el olie 2 tl gemberpoeder 2 tl zwarte peper paar draadjes saffraan of poeder 1/2 tl kurkuma (geelwortel) 3 el koriander fijngehakt 2 el fijngehakte peterselie 200 gr cham... bekijk recept »
500 gr rauwe ongepelde grote garnalen of gamba's verse koriander 1 rode Spaanse peper olijfolie knoflook droge sherry 1-2 citroenen zout Bereidingswijze Koken a la plancha is heel snel bakken op een hetemet olie ingevette plaat. Voor schaal- en schel... bekijk recept »
500 gr. Varkenshaas 1 eetl. mexicaanse kruiden 3 bosuitjes ? rode spaanse peper 3 sinaasappels 15 gr. verse koriander of peterselie 75 gr. margarine 2 dl. vleesfond of vleesbouillon Voorbereiding Vouw het puntje van de varkenshaasjes terug en... bekijk recept »
500 gram Varkenshaas 1 eetlepel Mexicaanse kruiden 3 bosuitjes ? rode Spaanse peper 3 sinaasappels 15 gram verse koriander of peterselie 75 gram margarine 2 dl. vleesfond of vleesbouillon. Voorbereiding Vouw het puntje van de varkenshaasjes te... bekijk recept »
Ingrediënten 600 gram ossenhaas zout en peper boter- en olie om te bakken3 lente-uitjes 1 bosje koriander voor de blackbeandressing 1 rode peper 4 el olijfolie 1 1/2 el blackbeansaus (toko) 1 el sherry 1 el citroensap 1 th. vers geraspte gemberwo... bekijk recept »
Ossenhaas ? 600 gram aan een stuk wat peper en zout boter en olie om te bakken 3 uitjes bosje koriander voor de blackbeandressing: 1 rode peper 4 eetlepels olijfolie 1? eetlepel blackbean sauce 1 eetlepel sherry 1 eetlepel citroensap 1 theelepel vers... bekijk recept »