Recepten met laurierblad

1000 recepten met laurierblad

Laurierblad

Laurierblad Laurierblad heeft een sterk houtachtige, kruidige smaak. Het is een beetje te vergelijken met verse peper, maar dan zonder het pikantje.

Witte Bonen Op Z'n Amerikaans

350 g witte bonen 500 g in blokjes gesneden speklappen 2 uienin ringen 1 el mosterd 2 el azijn 1 el stroop 2 el tomatenpuree 6 kruidnagels 1 laurierblad zout peper 1 el peterseliefijngehakt Voorbereiding Week de bonen een nachtjes in ruim koud water ... bekijk recept »

Bretonse Vissoep.3

3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood (Gebruik glutenvrij brood) Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,la... bekijk recept »

Bretonse Vissoep.2

3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood zonder toevoegingen Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,laat deze... bekijk recept »

Bretonse Vissoep.1

3 uien 30 gr margarine(koemelk ei vrij) 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood(koemelk ei vrij) Pel en snipper de uien.Smelt de marga... bekijk recept »

Hongaars Stoofvlees

4 eetlepels olijfolie 500 gram varkenslappen 200 gram magere speklapjes 2 grote uien 1 eetlepel paprikapoeder zout 3 eetlepels tomatenpuree 3 dl bouillon 1 laurierblad Bereidingswijze Snijd de varkenslappen en speklappen in dobbelstenen. Maak de uien... bekijk recept »

Stifado

300 gr. sjalotten750. gr. sucadelappen1 blikje tomatenpuree2 glazen rode wijn4 tenenknoflook1 theelepel kaneellaurierblad3 kruidnagelszout en versgemalen zwarte peperscheut olijfolie. Hulpmiddelen Stoofpan Hulpmiddelen - Stoofpan Voorbereiding Sjalo... bekijk recept »

Haas Met Walnoten

1 haas in stukken verdeeld 50 gram boter 1 teentje knoflook 1/2 bosje pesterselie 1 laurierblad 200 gram gepelde walnoten peper zout 1 glas sherry. Bereidingswijze Verhit de boter en bak daar de met peper en zout ingewreven stukken haas in. V... bekijk recept »

Rose-monchousaus

150ml rosévisbouillonblokjelaurierbladmonchou voor warme gerechten - Los een half visbouillonblokje op in 50ml kokend water in de sauspan. - Voeg de rose en een half laurierblad toe en laat het geheel tot de helft indampen. - Haal het laurierbl... bekijk recept »

Bruine Bonen Met Spek En Uien

500 g gedroogde bruine bonen 1 laurierblad 3 grote stevige uien 3 el gezeefde bloem 1 tl scherpe paprikapoeder 200 g mager gerookt spek (in dunne reepjes gesneden) 3 el grofgehakte peterselie 1 el fijngesneden bieslook Hulpmiddelen Kookpan frituurpa... bekijk recept »

Funghi Al Vino Rosso

750 gram (kastanje)champignons en/of andere paddestoelen zoals cantharellen 2 eetl. olijfolie 25 gram boter 2 eetl. gesnipperde sjalotjes 1 theel. ragfijn gehakte knoflookteentjes 1 takje verse tijm 1 klein laurierblad 4 dl stevige rode wijnzoals Ros... bekijk recept »

Pagina 9 van 100