1000 recepten met laurierblad
350 g witte bonen 500 g in blokjes gesneden speklappen 2 uienin ringen 1 el mosterd 2 el azijn 1 el stroop 2 el tomatenpuree 6 kruidnagels 1 laurierblad zout peper 1 el peterseliefijngehakt Voorbereiding Week de bonen een nachtjes in ruim koud water ... bekijk recept »
3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood (Gebruik glutenvrij brood) Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,la... bekijk recept »
3 uien 30 gr margarine 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood zonder toevoegingen Pel en snipper de uien.Smelt de margarine,laat deze... bekijk recept »
3 uien 30 gr margarine(koemelk ei vrij) 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood(koemelk ei vrij) Pel en snipper de uien.Smelt de marga... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 500 gram varkenslappen 200 gram magere speklapjes 2 grote uien 1 eetlepel paprikapoeder zout 3 eetlepels tomatenpuree 3 dl bouillon 1 laurierblad Bereidingswijze Snijd de varkenslappen en speklappen in dobbelstenen. Maak de uien... bekijk recept »
300 gr. sjalotten750. gr. sucadelappen1 blikje tomatenpuree2 glazen rode wijn4 tenenknoflook1 theelepel kaneellaurierblad3 kruidnagelszout en versgemalen zwarte peperscheut olijfolie. Hulpmiddelen Stoofpan Hulpmiddelen - Stoofpan Voorbereiding Sjalo... bekijk recept »
1 haas in stukken verdeeld 50 gram boter 1 teentje knoflook 1/2 bosje pesterselie 1 laurierblad 200 gram gepelde walnoten peper zout 1 glas sherry. Bereidingswijze Verhit de boter en bak daar de met peper en zout ingewreven stukken haas in. V... bekijk recept »
150ml rosévisbouillonblokjelaurierbladmonchou voor warme gerechten - Los een half visbouillonblokje op in 50ml kokend water in de sauspan. - Voeg de rose en een half laurierblad toe en laat het geheel tot de helft indampen. - Haal het laurierbl... bekijk recept »
500 g gedroogde bruine bonen 1 laurierblad 3 grote stevige uien 3 el gezeefde bloem 1 tl scherpe paprikapoeder 200 g mager gerookt spek (in dunne reepjes gesneden) 3 el grofgehakte peterselie 1 el fijngesneden bieslook Hulpmiddelen Kookpan frituurpa... bekijk recept »
750 gram (kastanje)champignons en/of andere paddestoelen zoals cantharellen 2 eetl. olijfolie 25 gram boter 2 eetl. gesnipperde sjalotjes 1 theel. ragfijn gehakte knoflookteentjes 1 takje verse tijm 1 klein laurierblad 4 dl stevige rode wijnzoals Ros... bekijk recept »