1000 recepten met peterselie
2 takjes peterselie? limoen40 gram zachte boter2 tl. sesamoliezoutversgemalen peper? zak Linzer delicatess aardappels? el. sesamzaadjes Hulpmiddelen Plasticfolie Hulpmiddelen - Plasticfolie Voorbereiding Peterselie heel fijnhakken. Limoen schoonboen... bekijk recept »
50 gr walnoten50 gr hazelnoten1 flinke bos basilicum3 takjes peterselie1 teen knoflook,geperst4 el walnotenolie,3/4 dl misoliezout peper50-75 gr geraspte verse pecorino. Maal de noten fijn in keukemachine. verwijder de dikke stelen van de kruiden en ... bekijk recept »
35 g boter schil en sap van 1 citroen zeezout en vers gemalen zwarte peper 2 zalmfilets à 175 g 200 g verse linguine of Paglia e fieno 3 el gehakte peterselie Verwarm de oven voor op 200C. Doe de boter, citroenrasp en -sap in een ondiepe ovensc... bekijk recept »
Recept voor 2 flinke kippen: 1 kilo tomaten, 2 volle soepkommen gehakte platte peterselie, paar takjes gehakte selderij, schil van 1 ingemaakte citroen (0f citroensap), 2 nootjes roomboter, 1 afgestr. theelepel scherpe rode peper, 1 1/2 theelepel zwa... bekijk recept »
120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lamsoren Bedek de snoekbaars met het peterseliebroodkruim bak hem in de olijfolie tot dat hij goudbruin is. op een bakplaatje leggen... bekijk recept »
14 teentjes knoflook15 gr. boter 200 gr. creme fraiche40 gr. gemalen amandelen2 el fijngehakte peterselie, zout en peper. undefined Doe de knoflookteentjes met de boter in een pannetje en zet op middelhoog vuur tot de knoflook begint te kleuren. Ho... bekijk recept »
1250 gr. aardappels2 teentjes knoflook2 1/2 dl slagroom2 1/2 melkzout6 takjes peterselie en ovenschaal ca. 20 30 cm. Oven voorverwarmen 200?c. Aardappels in midden van oven in 10 a 15 minuten goudbruin bakken. bekijk recept »
75 gram (room-)kaas 75 gram geitekaas 1 theelepel worcestershiresaus 3 eetlepels peterselie (vers) 1 theelepel pesto peper en zout Roer roomkaas, geitekaas, peper, zout en worcestershiresauce door elkaar en laat dit circa 1 uur opstijven. Vorm er ... bekijk recept »
1 kg asperges (als het kan rechtstreeks van het land), 6 eieren, 1 1/2 bosje peterselie, 1 ons ham, goede klont roomboter. aromat. Kook de asperges met wat zout in plm 30-45 minuten gaar. Doe (na plm. 20 minuten) de eieren met goed wat (room)boter in... bekijk recept »
4 kleine rogvleugels, 150 g boter, een scheutje olie, 1 bot platte peterselie, s eetlepels kappertjes, zout en peper Spoel de rog grondig en verwijder eventuele bloedresten. Laat uitlekken en drogen op een zuiver linnen doek. Kruid met peper en zout,... bekijk recept »