1000 recepten met peterselie
250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) 4 el olijfolie 1 handjevol tijmalleen de gehakte blaadjes 1 teen knoflookfijngehakt 1 handvol peterseliegrof gehakt snufje chilipoeder scheutje citroensap 400 g risottorijst 1 l kippen- of groentebou... bekijk recept »
> Basisrecept voor risottomet kippen- of groentebouillon > 250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) > 3 eetlepels olijfolie > 1 handjevol tijmalleen de blaadjesgehakt > 1 teen knoflookfijn gehakt > zout en zwarte peper uit de molen > 1 handv... bekijk recept »
Basisrecept voor risottomet kippen- of groentebouillon > 250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) > 3 eetlepels olijfolie > 1 handjevol tijmalleen de blaadjesgehakt > 1 teen knoflookfijn gehakt > zout en zwarte peper uit de molen > 1 handvol... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
? 250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) ? 4 eetl olijfolie ? 1 handjevol tijmalleen de gehakte blaadjes ? 1 teen knoflookfijngehakt ? 1 handvol peterseliegrof gehakt ? snufje chilipoeder ? scheutje citroensap ? 400 g risottorijst ? ... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie of boter - 750 gram aardappelen - 1 ui fijngehakt - 8 tenen knoflook fijngehakt - 2 handjes verse peterselie fijngehakt - 1 1/2 liter bouillon - 125 ml volle melk - zout en peper Verhit de olie of boter in een pan met dikke bode... bekijk recept »
25 gram Porcinogedroogdongeweekt 4 eetlepels Olijfolie 6 grote Kastanjechampignons 1 Ui 3 tenen Knoflookgeperste 1 bosje Peterselie 1.2 liter Kippenbouillon 4 eetlepels Boter 4 eetlepels Bloem 5 eetlepels Peterselieversegrofgehakte 5 eetlep... bekijk recept »
-1 kleine ui (fijn gesnipperd) -25 g boter -grote bos peterselie van 175 g -1,5 dl slagroom -nootmuskaatzout en peper -schep de peterselie door de uimassa en schakel 3 min in op hoogste stand -regelmatig omscheppen -voeg de room erbij en kruiden en n... bekijk recept »
1 kg (ca. 20 stuks) rauwe grote garnalengepeld en darmkanalen verwijderdmet staart - 2 el olijfolie - 1 el citroensap - 2 teentjes knoflookgeperst - 2 rode peperszaadlijsten verwijderdfijngesneden - 2 el peterseliefijngehakt - 60 gr bloem - frituu... bekijk recept »
5 gram boter, 1 ei, 1 eetl. melk, 2 theel. fijngehakte peterselie, 2 eetl.geraspte kaas , Zout en peper. Smelt de boter in een glazen schaaltje:onafgedekt in ca. 15 seconden op 700 watt. Klop het ei los met de melk. Roer de fijngehakte peterselie en ... bekijk recept »