1000 recepten met peterselie
4 verse rogvleugels 4 el kappertjes 400 g vastkokende aardappelen 0.5 bussel krulpeterselie 1 citroen boter bloem peper zout1. Schil de aardappelen en snij ze in de vorm van een tonnetje (pommes chateaux).2. Kook de aardappelen net niet gaar in ... bekijk recept »
2 STUKS ZALMFORELLEN 1 CITROEN 1/2 TL PEPERBOLLETJES 1 EI 1 TL MOSTERD 1 KL AZIJN 1 KL CITROENSAP 6 DL SLAOLIE 1 BOSJE BLADPETERSELIE 1 EL KETCHUP 1 KL COGNAC 1 EL LICHTE ROOM PEPER EN ZOUT 1. Spoel de forellen onder de koudwaterkraan.Dep ze dro... bekijk recept »
350 g penne (pasta) bouillonpoeder 600 g broccoli 1 citroen 6 zoetzure augurkjes 8 takjes verse peterselie 4 scholfilets 1 el (volkoren)bloem 4 el Solo Vloeibaar (vers)gemalen zwarte peper 1. Kook de pasta in kokend water volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
600 g kipfilet 1 zakje Knorr Mélange Plus Kip met Barbecuekruiden 1 kg aardappelen 3 el grof gehakte peterselie 4 grote zoetzure appels 2 - 3 el honing kaneel 1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. 2. Snijd de kipfilets over de lengte ... bekijk recept »
4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels slagroom 10 eetlepels verse peterselie 1 ui 2 dikke augurken1. Snij de ui, augurken en de peterselie heel fijn. Doe 4 eetlepels mayonaise in een kommetje en meng dit. Spatel de 3 eetlepels slagroom door de saus. bekijk recept »
2 potjes peterselie 1 el pijnboompitjes 1 teentje knoflook 1 el grof gemalen parmezaanse kaas 10 cl extra vierge olijfolie peper van de molen zeezout1. Pluk de peterselie. 2. Plet de peterselie in een vijzel met het zeezout en de knoflook tot e... bekijk recept »
125 gram roomboter (zacht) 2 anjovisfilets (blikje) 4 eetlepels platte selder (gehakt) 2 theelepels versgemalen peper 1. Kneed met koele handen alle ingrediënten goed door elkaar. Maak er een rol van en wikkel deze in plasticfolie. Leg hem tot gebru... bekijk recept »
30 g margarine 80 g bloem 1 zakje Knorr Kaassaus 1 -2 tl mosterd 2 eieren 75 g paneermeel olie om in te frituren 8 takjes peterselie 1. Smelt voor de ‘roux’ de margarine in een steelpan, roer er 30 g bloem door en laat het mengsel al roerende 1 m... bekijk recept »
500 g hutspotgroenten 15 g (klein bosje) peterselie 2 groene appels 2 sneetjes brood 300 g rundergehakt kaneel 2 el Solo Vloeibaar 7 -8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, ontdooid)1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de hutspotgroent... bekijk recept »
1 kg krielaardappelen, geschrapt 1 kg groene asperges 250 g kipfilet 8 takjes platte peterselie 6 bosuien 60 g Becel Bakken & Braden 1 mespunt versgemalen peper 1 el 1 geschaafde amandelen 1. Kook de krieltjes in een laagje water in ca. 15 minut... bekijk recept »