1000 recepten met peterselie
2 carrè's van lam met elk 6 ribben 2 sl fijngehakte peterselie 2 sl kruimels van wit brood 2 takjes tijm 1 sl grof zout 1 sl gemalen peper 6 teentjes look 2 sl olijfolie1. Verwarm de over op 210° . Vet een bakplaat lichtjes in en schik er he... bekijk recept »
4 varkenskoteletjes Duke of Berkshire 4 bintjes aardappelen 1 scheut melk 2 klontjes boter 1 scheut olijfolie 100 g paneermeel 100 g gehakte peterselie 25 g knoflookpoeder 1 el mosterd van Dijon 12 gekonfijte tomaen 1 aardappel om te frituren olie om... bekijk recept »
800 g geschilde krielaardappeltjes 600 g geschrapte worteltjes 2 kleine uitjes 400 g gehakt 4 eetlepels fijngehakte peterselie 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Mediterraan 4 eetlepels vloeibare margarine1. Zet de krielaardappeltjes op in een laag k... bekijk recept »
400 g dunne kalfslapjes 400 g dunne kalfslapjes 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels kappertjes 2 citroenen 1/2 busseltje platte peterselie peper van de molen 1. Snijd het kalfsvlees in fijne plakjes en sla ze plat met een vleeshamer of een deegrol.... bekijk recept »
400 GR dunne kalfslapjes 4 EL olijfolie 2 EL kappertjes 2 citroenen 1/2 busseltje platte peterselie peper van de molen 1. snij het kalfsvlees in fijne plakjes en sla ze plat met een vleeshamer of een deegrol. Snij 1 citroen in flinterdunne plakje... bekijk recept »
800 g geschilde krielaardappeltjes 600 g geschrapte worteltjes 2 kleine uitjes 400 g gehakt 4 eetlepels fijngehakte peterselie 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Mediterraan 4 eetlepels vloeibare margarine1. Zet de krielaardappeltjes op in een laag ... bekijk recept »
500 gr rundsgehakt 1 bosje peterselie 1 teentje knoflook 1 ei zout en peper 1 beschuit1. Knip de peterselie fijn.2. Meng alle ingrediënten en doe het mengsel in een cakevorm.3. Verwarm de over voor op 240°C en bak het gehaktbroood 20 - 25 minuten... bekijk recept »
4 zeetongen Solo Vloeibaar 1 bosje krulpeterselie 1 citroen 600 g vastkokende aardappelen 1 krop sla olijfolie wittewijnazijn peper en zout 8 kerstomaatjes 1. Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water.2. Kruid en bak de zeetong in een v... bekijk recept »
20 st verse sint-jacobsnoten 6 el olijfolie 2 teentjes look gehakt 1/2 st ui gehakt 4 el peterselie gehakt 1/2 st sap van 1/2 citroen1. De vruchten even afspoelen, en droog deppen.2. Verhit de pan met olijfolie. Kruid de vruchten met peper en een bee... bekijk recept »
2 gekuiste zalmforellen, /- 800 gr, 1 bosje bladpeterselie 4 grote aardappelen 2 dl zure room 1 sjalot, fijngesnipperd 1 bosje bieslook 100 gr gerookte zalm solo, bakken en braden1. Verwarm de oven voor op 200°.2. Vul de buik van de zalmforelle... bekijk recept »