1000 recepten met peterselie
800 gr aardappelen 1 dl bouillon (1/4 tablet) 80 gr boter 80 gr peterselie 1. Kook de aardappelen gaar en giet ze af2. Warm de bouillon op3. Voeg de boter bij de aardappelen, 4. Meng er de peterselie door5. Voeg er de warme boullion bij en meng goed... bekijk recept »
400 gram aardappelen 150 gram chorizo 4 kakelverse eieren een scheut witte azijn 1 preiwit 0,5 bosje platte peterselie peper zout muskaat 1 dl warme melk 30 gram boter peper zout muskaat1. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken, kook ... bekijk recept »
500 gram spaghetti 350 gram gezouten spek 350 gram kip 100 gram gemalen kaas naar keuze 3 eetlepels olijfolie 2 dl room 1 snuifje peper 4 eidooiers 2 kleine uien peterselie kippenkruiden lookkruiden1. snijd spek en kip in kleine blokjes.kruid... bekijk recept »
200 gram penne rigate 1 kleine komkommer 2 citroenen 30 gram peterselie 2 zongedroogde tomaten op olie 150 gram stevige visfilet (bv. pangasius) 2 el Bertolli Classico olijfolie 100 gram gepelde rauwe garnalen (vers of diepvries) 1 zak Bertoll... bekijk recept »
200 g wortelen 1 bussel platte peterselie 2 blokje Knorr Finesse groentebouillon 2 eetlepels Solo vloeibaar 1 dl light room 1 l water 100 g verse geitenkaas 250 g pompoen 1 ui gesnipperd 1. Stoof de ui glazig in de Solo. 2. Voeg de in stukjes ge... bekijk recept »
Het groen van de prei 3 à 4 steeltjes wit van de prei 2 aardappelen Peterselie & zout 1 a 2 kippenbouillon look 1 a 2 liter water1. 1) Snij de prei in fijne stukjes2. 2) Maak een onderscheid tussen het wit EN het groen van de prei (in aparte kookp... bekijk recept »
250 gr geschilde aardappelen 1 wit van prei, 1 ui en2 stengel selder(wit) 100 gr comté kaas en 6 dl bouillon(vlees) 1.5 dl room en 20 gr boter 4 eetl walnootolie1. Schil de aardappelen. Snijd de ui en prei in ringen en hak de selder fijn. Stoof alles... bekijk recept »
2 tomaten 50 g prei 1 tl verse of gedroogde tijmblaadjes 2 blokjes Knorr Bouillon Original Kip 2 el fijngehakte peterselie 4 kleine verse eieren 0.5 tl azijn 1. Leg de tomaten 12 tellen in kokend water, schil en halveer ze, schep de pitjes erui... bekijk recept »
1 stukje (ca. 100 g) jonge kaas 400 g gekruid rundergehakt 1 bloemkool 1 el Solo Vloeibaar 1.5 l groentebouillon (van 2 tabletten) 15 g (klein bosje) peterselie 1 kleine rode paprika 1 dl kookroom 8 sneetjes brood Planta om te smeren 1. Snijd... bekijk recept »
Hamburger: 800 g kalfsgehakt Solo Vloeibaar 4 takjes verse munt 1 eetlepel peterselie 1 eetlepel dragon 2 sjalotjes 2 eitjes Aardappelsalade: 250 g krielaardappeltjes 1 ui 1 handje gehakte peterselie 2 eetlepels mayonaise 1 koffielepel mosterd... bekijk recept »