1000 recepten met rozemarijn
Vulling: 1 dl slagroom 1 tl verse rozemarijnblaadjes snufje zout 1 el rodewijnazijn 100 gr pure chocola 20gr witte chocola 25 gr roomboter bodem en omhulsel: 250 gr pure chocola grof zeezout Breng de slagroom net de rozemarijnen een snufje zout tegen... bekijk recept »
2 middelgrote eierenwater 2 3/4 dl. zakje gedroogd gist400 gr. tarwebloem1 th.zout3 el fijn gesneden rozemarijn1 el suiker en 4 el olijfolie125gr. rozijnenKlop de 2 eieren voorzichtig los in maatbeker en vul het aan met water tot 2 3/4dl. Doe gedroog... bekijk recept »
250 gram bloem5 gram gist5 gram zout70 ml water70 ml melk1 takje verse rozemarijn Wanneer de bol zacht aanvoelt voorzichtig van de plank op de stenen ovenvloer schuiven. 30 min bakken. bekijk recept »
2 tenen knoflook1/2 theelepel suiker1 1/2 theelepel zout1 theelepel oregano1 pak witbroodmix1/2 dl olijfolie1 eetlepel vloeibare boter2 theelepels rozemarijn. Hulpmiddelen Broodbakmachinebakpapier Hulpmiddelen - Broodbakmachinebakpapier Voorbereid... bekijk recept »
500 gram pasta 600 gram kabeljauwfilet 200 gram garnalen 1 zakje knoflook-lente-uit saus (knorr) 2 preien italiaanse kruiden Haal de vis uit de magnetron en laat hem iets afkoelen. Doe de pasta in de pan. Strooi peper en italiaanse kruiden naar smaak... bekijk recept »
1 lamsbout (van 1/2 kg) met pijpje - 3 takjes verse rozemarijn - 5 teentjes knoflook in plakjes - 3 dl groentebouillon - 5 sjalotjes in vieren - 2 eetlepels olijfolie - grof zeezout - 2 takjes verse tijm - 3 eetlepels zachte mosterd - 3 eetlepels hon... bekijk recept »
1 lamsbout (van 1/2 kg) met pijpje 3 takjes verse rozemarijn 5 teentjes knoflook in plakjes 3 dl groentebouillon 5 sjalotjes in vieren 2 eetlepels olijfolie grof zeezout 2 takjes verse tijm 3 eetlepels zachte mosterd 3 eetlepels honing. Bere... bekijk recept »
LAMSCAREE:2 lamcarees(je moet er 12 losse stukjes van krijgen)geklaarde boter250 gr sjalotten gesneden1 el suikerzout en peperscheutje witte wijn. SAUS:1 el sjalot,gesnipperd200cc ingekookte kalfsjus (te koop in delicatessenzaak)25 cc rode wijnrozema... bekijk recept »
Aardappelen Olijfolie Rozemarijn Hulpmiddelen Schilmesje of dunschiller Hulpmiddelen - Schilmesje of dunschiller Bereidingswijze 1. Boen voor 4 personen 1 kilo vastkokende aardappels goed schoon onder koud stromend water. Nieuwe aardappels - met hun... bekijk recept »
4 grote plakken landbroodzoals ciabatta of pugliese 1 teentje knoflook extra vierge olijfolie Bereidingswijze Gril of rooster het brood knapperig. Snijf het knoflook doormidden en wrijd met de snijkant over beide kanten van elke snee brood. Sprenkel ... bekijk recept »