1000 recepten met rozemarijn
1.el olijfolie2 teentjes knoflook gesnipperd12 lamskoteletten1? dl witte wijn1? dl runderboullion2el tomatenpuree2 takjes grof gehakte rozemarijnzwarte olijven 75 grversgemalen peper. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 ?c. Bak in een grote k... bekijk recept »
4 sneetjes wit brood (oud)2 appels2 eidooiers100 ml melk1 el speculaas (verbrokkelde)4 bolletjes vanille-ijs2 takjes rozemarijn1 kl rozemarijn (gesnipperd)1 el honing3 el suiker (witte)3 el bruine suikerboter1. Steek met een vormpje (of een glas) 8 m... bekijk recept »
600 g lamszadel (ontbeend)2 kl verse rozemarijn (gehakt)1 takje rozemarijn2 kl tijm (blaadjes, verse)200 g knolselder600 g wortelen200 ml groentebouillon75 ml room (min. 30% VG)1 el boterolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven op 175°C. Kruid het lamsza... bekijk recept »
2 varkenshazen (elk ca. 300 g)3 takjes rozemarijn150 g verse kaas200 g gerookt spek (plakjes)4 el plantaardige olie400 g vastkokende aardappelen1 rode paprika1 gele paprika1 groene paprika2 rode uien2 teentjes knoflookpeperzout1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
1 kg aardappelen8 plakjes pancetta (of andere ham)800 g varkenshaas1 bol knoflook3 takjes rozemarijn (verse)3 el gedroogde rozemarijn2 bundels groene aspergesolijfoliepepergrof zeezout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak 2 teentjes knoflo... bekijk recept »
2 koppen rijst4 koppen water2 el. cajun kruiden1 takje rozemarijn1 klein takje tijm1 el. oregano1/2 bosje gesneden peterselie2 laurierbladen2 plakjes verse gember1 grofgesneden ui3 knoflookteentjesfijngeperst300 gr. chorizoin plakjesversgemalen peper... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 eetlepel olijfolie 600 g kalfsfricassee 80 g prosciutto crudo 3 teentjes knoflook 1 eetlepel kappers, uitgelekt 1 eetlepel gehakte salie 1 takje rozemarijn 1 eetlepel venkelzaadjes 6 wortelen in fijne schijfjes 1 dl witte wijn citr... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 rode en 2 gele paprika's 1 eetlepel Alpro soya Bakken en Braden 1 grote fijngesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes takje rozemarijn 300 g gepelde scampi's (diepvries) 100 ml witte port 250 ml Alpro soya Cuisine 500 g volkoren ... bekijk recept »
5 el olijfolie,2 bollen knoflook,1 zakje verse Provencaalse kruiden Hulpmiddelen Ovenschaaltje doorsnede ca.10 cm.Keukenpapier HulpmiddelenOvenschaaltje doorsnede ca.10 cm.Keukenpapier Voorbereiding Oven voorverwarmen op 200 graden.Ovenschaaltje inv... bekijk recept »
300 milliliter melk6 takje verse rozemarijn3 eidooiers75 gram witte basterdsuiker2 theelepel maizena400 milliliter crème fraîche of kookroom1 pak amandelkoekjes of kletskoppen1. Breng de melk met 5 takjes rozemarijn aan de kook in een pa... bekijk recept »