1000 recepten met rozemarijn
6 vleestomaten 2 uien 4 kippenbouten zout 2 tenen knoflook 4 eetl. olijfolie 1 takje rozemarijn 125 ml gezeefde tomaten 1 dl cognac 12 gekookte, gepelde rivierkreeftjes o; f -staartjes (of grote ge pelde, gekookte garnalen) Voorbereiding: Ontvel de... bekijk recept »
1 eetlepel(s) olie 2 theelepel(s) verse rozemarijn 2 theelepel(s) verse basilicumblaadjes gehakt 460 gm prei in stukjes van 2,5 cm 460 gm mager lamsvlees (van de bout), in; kleine stukjesvan 2,5 cm 400 gm tomaten uit blik 1 theelepel(s) aalbessengele... bekijk recept »
6 vleestomaten 2 uien 4 kippenbouten zout 2 tenen knoflook 4 eetl. olijfolie 1 takje rozemarijn 125 ml gezeefde tomaten 1 dl cognac 12 gekookte, gepelde rivierkreeftjes o; f -staartjes (of grote ge pelde, gekookte garnalen) Voorbereiding: Ontvel de... bekijk recept »
3 takjes rozemarijn 125 gm gezouten roomboter (op kamertemper; atuur) 4 eetlepel(s) hele 4-seizoenen- peperkorrels (n; avuldoosje euroma) 4 zeewolffilets 2 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) droge sherry 1 aluminium- en plasticfolie Voorbereiden: Na... bekijk recept »
4 kalfsentrecotes 150 gm abdijkaas (pere joseph, bediening) 1/2 small rode ui 2 verse vijgen 1 takje rozemarijn 1 eetlepel(s) olijfolie 1/2 eetlepel(s) witte-wijnazijn 1 eetlepel(s) honing 1 (zee)zout 1 versgemalen vierseizoenen- peper 1 bakpapier Vo... bekijk recept »
1 eetlepel(s) olie 2 theelepel(s) verse rozemarijn 2 theelepel(s) verse basilicumblaadjes gehakt 460 gm prei in stukjes van 2,5 cm 460 gm mager lamsvlees (van debout), in; kleine stukjesvan 2,5 cm 400 gm tomaten uit blik 1 theelepel(s) aalbessengelei... bekijk recept »
2 sjalotten - 1/2 el rozemarijn - 3 el Provencaalse kruiden - 1/2 el tijm - 100 ml wijnazijn - 250 gr gepelde tomaten - 24 kleine sardines Voorbereiding Hak de sjalotten. Bereidingswijze Doe de wijnazijnde sjalotten en een beetje peper in een kleine ... bekijk recept »
2 el. olie150 gram bakbaconin reepjes750-850 gram vlees (lams/runder) in stukken10 sjalotjesgehalveerd2-3 teentjes knoflook60 gram groene olijven zonder pit60 gram zwarte olijven zonder pit2-3 el. kappertjes2 takjes tijm1 klein takje rozemarijn3 dl. ... bekijk recept »
1,5 kg lamsbout20 kleine takjes rozemarijn,3 tenen knoflookansjovisfilets olijfoliepeperzwarte peperrode wijnboter. . Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 190?C. Leg de lamsbout in een braadslee en maak op de bout 20 inkepingenmet een tussenruimte... bekijk recept »
150 gr bakbaconreepjes750-850 gr vlees(rund-varkens- en/of lamsvleesin mooie stukken)10 sjalotjesgehalveerd2-3 teentjes knoflook60 gr groene olijvenzonder pit60 gr zwarte olijvenzonder pit2-3 el kappertjes2 takjes tijm1 klein takje rozemarijn3 dl rod... bekijk recept »