1000 recepten met salie
1 kg lamsschenkel (in schijven) 200 ml extra vergine olijfolie 1 bosje salie 1 bosje rozemarijn 10 laurierblaadjes 1 kg middelgrote stevige aardappelen 100 ml witte wijn1. Bestrooi de schenkel met peper en zout. Meng het vlees in een braadpan met ... bekijk recept »
200 g (ca. 12) kleine uitjes 200 g champignons 600 g lams(bout)lapjes 1 el gedroogde of vers gehakte salie 4 el vloeibare margarine 400 g witte rijst 6 tomaten 1 zakje Knorr Mélange voor Stoofvlees 2 el peterselie 1. Pel de uitjes en snijd ... bekijk recept »
400 g prei 4 stevige appels 250 g champignons 400 g magere varkenslappen (vers)gemalen zwarte peper paprikapoeder 5 el Solo Vloeibaar 1 el gedroogde of gehakte verse salie 500 ml appelsap bouillonpoeder 1 zakje kant-en-klare aardappelpuree1. Ha... bekijk recept »
600 g gemengde bloemkool- en broccoliroosjes 1 zakje Knorr droge kaassaus 2 eetlepels amandelschilfers 4 dikke kalfsbiefstukjes van ca. 150 g elk 4 dunne plakjes rauwe ham 8 verse salieblaadjes of 2 tl fijngehakte, gedroogde salie 1 zakje Knorr ka... bekijk recept »
4 runder of varkens saucijsjes 8 blaadjes salie 8 plakjes parmaham 600 gr tomaten 1 rode ui in halve dunne ringen 2 tl kappertjes 1 bosje platte peterselie grof gehakt 3 el extra vierge olijfolie 1. .Steek de barbecue aan. Leg de blaadjes salie o... bekijk recept »
2x250 varkenshaasjes 6 takjes salie 100 gram roomkaas 1 citroen 200 gram ontbijtspek1. Snijd in de lengte van de varkenshaasjes een inkeping. Hak 4 takjes salie heel fijn en meng door de roomkaas. Boen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Roer d... bekijk recept »
4 blaadjes verse salie 4 schoongemaakte, maar niet ontschubde goudbrasems van ongeveer 300 g elk grof zeezout 4 eetlepels Solo zout 12 mini-artisjokken citroensap peper 1. Snij het stengelgedeelte en de bovenste bladeren van de mini-artisjokken en s... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets 300 g aardappelen (roseval) Solo 3 preistengels 125 g shiitakes 1 busseltje rucola witte truffelolie of extra vierge olijfolie 8 blaadjes salie1. Ontgraat de roodbaardfilets en maak voorzichtig twee lichte insnijdingen aan de v... bekijk recept »
500 g tonijn 8 blaadjes salie 120 g mozzarella 4 plakjes serranoham 1 courgette paneermeel 2 bricvellen 1 eiwit 80 g ontpitte olijfjes 1 citroen 1 potje basilicum 1 dl olijfolie 1 teentje knoflook 1. Verdeel de tonijn in 8 mooie schijven en sch... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg 1 teentje look 1 ei 4 kabeljauwhaasjes (100 gr) of andere vaste witvis 8 blaadjes salie peper & zout1. Laat het bladerdeeg ontdooien.2. Verwarm de oven voor op 200 Gr.C.3. Pel de knoflook en snijd hem in dunne plakjes4. Bestro... bekijk recept »