1000 recepten met salie
250 g verse geitenkaas met bieslook 't Leenhof 500 g grote champignons 125 g gerookt paardenvlees enkele blaadjes verse salie 50 g zongedroogde tomaten met basilicum 50 g gepelde zonnebloempitten1. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. 2. ... bekijk recept »
300 g boerenworst (schaal) 400 g paddenstoelenmelange 15 g salie (bakje) 75 g boter 75 g bloem 1 liter volle melk 75 g Pecorino Romano (kaas) 1 bospaddenstoelenbouillontablet 1 knolselderij 12 verse lasagnebladen ... bekijk recept »
1 l melk 500 g schorseneren 300 g winterwortel 2 uien olijfolie 250 g rode linzen 4 rundersaucijsjes 300 ml runderbouillon 2 takjes salie Schenk de melk in een ovenschaal. Schil, eventueel met huishoudhandsc... bekijk recept »
1 hokkaido of fles pompoen400 gr kastanjechampignons, in plakjesPaar blaadjes salie2 teentjes knoflook3 eetl olijfolieSnufje zwarte peper400 gr risotto 1 theel tijm1 ui 2 blokjes kippenbouillon4 eetl pompoenpitten100 gr parmezaanse kaas, fijngeraspt5... bekijk recept »
1 kilo vastkokende aardappels (bijv. Lady Cristl) 3 courgettes 1 zakje verse Italiaanse kruiden (15 g) 6 el olijfolie 6 kalfsentrecotes (op kamertemperatuur) 6 plakken Parmaham 6 el Marsala (wijn, slijter)1. Verwarm de... bekijk recept »
400 g Grand'Italia farfalle 1 pot Grand'Italia funghi porcini 2 el olijfolie 200 g luxe paddenstoelenmix 2 takjes salie 75 ml droge witte wijn 125 g mascarpone 200 g gorgonzola 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de pasta in ruim w... bekijk recept »
1/2 duopak krieltjes (a 700 g) 3 eetlepels olijfolie 2 varkensfiletlapjes (in blokjes) 1 courgette (in blokjes) 1/2 theelepel gedroogde salie 6 gedroogde tomaatjes (in reepjes)1. In magnetron krieltjes met 1 el water vol... bekijk recept »
350 g papardelle (pasta, pak 250 g) 500 g broccoli 4 el olijfolie 4 hertenbiefstukken (Jumbo Thuis uit eten) 1 sjalot 1 teen knoflook 1 takje salie (bakje 20 g) 100 g luxe paddenstoelen (koelvers) 50 ml madeira (alcoholische drank, saladebeno... bekijk recept »
2 konijnenbouten (Feestfavoriet) 540 g wilde fazantdijen (Feestfavoriet) 380 g kippenlevertjes (schaal) 3 takjes tijm 150 g bakbacon (in stukjes) 2 sjalotten (gesnipperd) 1 tl ras el hanout (specerijenmelang... bekijk recept »
4 eieren 2 mespunten gemalen salie 1 schijfje kruimeldeeg 300 g morbier muskaatnoot peper en zout 30 cl room 200 g schijfjes preiwit (diepvries)1. Laat de preischijfjes 15 min. stoomkoken. Laat goed uitlekken en druk er het vocht uit. 2. Bedek een t... bekijk recept »