Recepten met salie

1000 recepten met salie

Salie

Salie Kruidige, beetje bittere smaak.

Lamskroon

2 lamsribstukjes van 6-8 ribben per ribstukmet lange botjes 2 teentjes knoflookin reepjes 1 takje rozemarijn enkele blaadjes salie enkele takjes tijm 1/2 eetlepel mosterd 1 eetlepel olijfolie zoutzwarte peper 1 brede reep vers vet spek extra nodig: ... bekijk recept »

Slavinkspies Met Kerstomaatjes

? 4 Slavinken ? 12 sjalotjes ? 12 blaadjes salie (verse) ? 12 kerstomaatjes ? 3-4 eetlepel olijfolie (met kruiden) ? snufje zout ? snufje peper Hulpmiddelen vergiet 4 spiesen of satestokjes Hulpmiddelen - vergiet 4 spiesen of satestokjes Voorberei... bekijk recept »

Lamskroon

2 lamsribstukjes van 6-8 ribben per ribstukmet lange botjes 2 teentjes knoflookin reepjes 1 takje rozemarijn enkele blaadjes salie enkele takjes tijm 1/2 eetlepel mosterd 1 eetlepel olijfolie zoutzwarte peper 1 brede reep vers vet spek extra nodig: ... bekijk recept »

Notenbrood

180 gr. gemengde gezouten noten 180 gr. volkorenbrood 180 gr. gekookte zilvervliesrijst (In plaats van zilvervliesrijst kunt u ook ander gekookt graan nemen.) 3 stuks gedroogde tomaten op olie 3 blaadjes verse salie (In plaats van 3 blaadjes vers... bekijk recept »

Wijn-uien

10 rode uien250gr magere spekjes (uit een bakje van de albert hein)2 theelepelsolijfoliegedroogde salieeen bosje verse peterselie250ml droge witte wijn en een handvol laurierblaadjes (liefst vers) Hulpmiddelen Nvt Hulpmiddelen - Nvt Voorbereiding Pe... bekijk recept »

Costolette Di Maiale Alla Modenese

4 eetlepels boter of margarine 4 varkenskoteletten van ? 2,5 cm dik 1/2 kop droge witte wijn zout zwarte peper 1 theelepel gedroogde saliefijngestampt 1 theelepel gedroogde rozemarijn 2 knoflookteentjeszeer fijn gesneden 2 eetlepels citroensap Bereid... bekijk recept »

Tam Konijn Met Olijven En Polenta

1 tam konijn 6 tenen knoflook salierozemarijn 50 gr. tomatenpuree handvol zwarte olijven 200 gr. maismeel (niet te fijn) 1 dl. bouillon 50 gr. boter olijfolie. Bereidingswijze Het konijn in kleine stukken hakken. In een pan olijfolie en boter verhitt... bekijk recept »

Kerrieflensjes Gevuld Met Gekonfijte Kippenboutjes

3 kippenbouten Deze moeten een dag van tevoren in een marinade worden gelegd van: 100 g grof zeezout 50 g gekneusde peperkorrels 2 takjes tijm 2 blaadjes laurier wat salieblaadjes 2 knoflooktenen Voor de flensjes: 2,5 dl melk 2 eieren 125 g bloem 1 e... bekijk recept »

Italiaanse Knoflooksoep

10 el olie (olijf-) 6 tenen knoflook 4 eidooiers 2? tl salie 2 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el gehakte peterselie (vers) tijm naar smaak saffraan naar smaak Bereidingswijze Hak de knoflook fijn en voeg bij 1 liter water. Voeg ook zouttijmsaliel... bekijk recept »

Rosbief Met Kruidenkorst

1 kg rosbief 4 dl rode wijn 1 el gekneusde peperkorrels 4 el fijngesneden rozemarijn 2 el fijngesneden tijm 2 el fijngesneden salie 2 el fijngesneden gedroogde tomaat op olie 1 sjalotjefijngesneden 1 1/2 dl runderfond zoutversgemalen peper 6 takjes s... bekijk recept »

Pagina 47 van 100