1000 recepten met tijm
250 g champignons, in blokjes1 teentje knoflook, gehakt2 el peterselie, gehakt4 sint-jakobsvruchten olijfolie4 takjes tijm, gedroogd peper, zout1. Stoof de champignons en de look in olijfolie op een hoog vuur, tot het vocht van de champignons verdamp... bekijk recept »
1 klontje boter2 zachte uien, in schijfjes1 rode paprika, in reepjes witte wijn1 ciabatta, in sneden olijfolie1 Saint-Marcellin enkele takjes verse tijm zout, zwarte peper 1. Verhit de boter in een pan, giet de uischijfjes en de paprikareepjes erbi... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie4 rode uien, in halve ringen1 takje verse tijm50 milliliter rodewijnazijn50 gram suiker4 tartaartjes4 plakken ontbijtspek4 ciabattabroodjes, gehalveerd4 eetlepels mayonaise200 gram rucola1. Verhit de olie en bak hierin de ui... bekijk recept »
250 g diepvries- of verse tuinbonen, gedopt400 g penne of fusilli (spiraaltjespasta)100 ml olijfolie2 teentjes knoflook, geperst2 lente-/bosuitjes, in ringen6 ansjovisfilets, fijngehakt1 theelepel citroenrasp200 g cherry-/kerstomaten, gehalve... bekijk recept »
250 g kipfilet, in reepjes of blokjes2 eetl. olijfolieversgemalen peper1 l kippenbouillon (van tablet of uit pot)1 courgette, in miniblokjesenkele takjes verse rozemarijn of tijm1 citroen, in parten1. Meng de kipfilet met olijfolie en peper. Rooster ... bekijk recept »
8 dubbele lamskoteletten 100 g sluimererwten 2 el Solo Vloeibaar 2 el Solo Bakken en Braden Maïzena Roux bruin 1 bouillonblokje vlees 2 el tuinkruiden 150 g versgedopte erwten 1 dl rode wijn tijm (enkele takjes) 500 g aardappelen uitgelepeld m 1.... bekijk recept »
1 kg aardappelen 500 gr erwten 1 st ui 2 blikken tonijn 1 takje tijm 1 theelepel suiker 2 st eigeel 100 gr gemalen kaas 1 koffielepel chapelure 20 gr solo 20 gr solo vloeibaar 1 dl melk1. Kook de aardappelen gaar en plet ze tot puree. Kook afz... bekijk recept »
750 gram aardappelpurree basisrecept 50 gram geraspte kaas 1/2 theelepel tijm 75 gram geroosterde pancetta (verkruimeld) 3 eidooiers 3 eiwitten 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng door 750 gram aardappelpuree, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas,... bekijk recept »
PENNE FIJNE SNEDEN GEROOKTE ZALM 3 TAKJES VERSE TIJM 25 GR BOTER 150 ML VERSE ROOM ZOUT EN ZWARTE PEPER 1. KOOK DE PASTA.2. KNIP DE GEROOKTE ZALM IN DUNNE REEPJES VAN 1 CM DIK. TREK DE BLAADJES VAN DE TAKJES TIJM.3. SMELT DE BOTER IN EEN STEELPAN E... bekijk recept »
16 CANNELLONI 2 UIEN 2 teentjes knoflook 500 GR Lamsgehakt 2 EL tomatenpuree 1 koffielepel tijm 80 GR Mozzarella peper en zout 1 ui voor de saus 1 teentje knoflook voor de saus 2 wortelen voor de saus 1 courgette (saus) 1 rode paprika (saus)... bekijk recept »