Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi met tuinbonen en spekjes

500 g kruimige aardappelen 100 g bloem ( extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 pak tuinboontjes fijn&nb... bekijk recept »

Gnocchi in groene artisjoksaus

1 zakje verse gnocchi Bertagni 2 koffielepels kippenbouillon taste of Inspirations 1 handvol fijne kruiden (basilicum, spinazie) 4 artisjokken 100 g geraspte gruyère 2 eetlepels olijfolie 1 citroen 1 eetlepel bloem1. Breng 7 dl water met de TOI-bouil... bekijk recept »

Gnocchi met courgette en gehaktballetjes

2 el olijfolie 2 schaaltjes runder soepballetjes ( (a 220 g)) 1 el Italiaanse kruiden (potje 12 g) 2 courgettes (in plakken en die in reepjes) 2 uien (in halve ringen) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 pak gnocchi ... bekijk recept »

Gnocchi met courgette in tomatensaus

15 g salie 4 el olijfolie 200 g spekreepjes 500 g gnocchi 2 courgettes 2 tenen knoflook 2 tl gebroken rozemarijn 600 g pastasaus traditional 100 g grofgeraspte Parmezaanse kaas1. Snijd de salieblaadjes fijn. Verhit 2 el olie in een ko... bekijk recept »

Gnocchi van griesmeel

800 ml volle melk 250 g griesmeel 1 mespunt zout 2 eieren 100 g Pecorino Romano 80 g roomboter1. Breng de melk in een steelpan met dikke bodem aan de kook en strooi er al roerend het griesmeel en het zout in. Draai het vuur laag en laat het... bekijk recept »

Gnocchi in tomatensaus

2 pakken Gnocchi di patate (à 500 g) 2 blikjes tomatenblokjes (à 400 g) 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 2 bolletjes mozzarella (à 125 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) zout en peper1. Gnocchi ber... bekijk recept »

Gnocchi-ovenschotel met tomatensalade

500 g aardappelgnocchi 1  ui 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 6 stengels bleekselderij 500 ml gezeefde tomaten 150 g zachte geitenkaas 100 g geraspte Parmezaanse kaas Verwarm de ... bekijk recept »

Gnocchi met tomaten en basilicum

2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 schaal trostomaten (5 stuks) 1 rode ui (in dunne halve ringen) 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), in reepjes) 5 el olijfolie extra vierge 1 zak krulsla melange (100 g) 1/2 bakje ... bekijk recept »

Zomerse gnocchi met geroosterde trostomaten

4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 500 g cherrytomaten aan de tak 500 g aardappelgnocchi 200 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen (schoongeboend) 15 g basilicum 100 g Grana Padano1. Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng 2 el olie,... bekijk recept »

Gnocchi della casa

500 g kruimige aardappelen 1 eidooier 200 g bloem 1 tl zout 1 pureestamper of pureeknijper1. Kook de aardappelen in de schil in water met een snufje zout in 20 min. gaar. Haal de schil van de aardappelen en stamp ze fijn. Prak met een vork de eid... bekijk recept »

Pagina 10 van 21