210 recepten met gnocchi
500 g kruimige aardappelen 100 g bloem ( extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 pak tuinboontjes fijn&nb... bekijk recept »
1 zakje verse gnocchi Bertagni 2 koffielepels kippenbouillon taste of Inspirations 1 handvol fijne kruiden (basilicum, spinazie) 4 artisjokken 100 g geraspte gruyère 2 eetlepels olijfolie 1 citroen 1 eetlepel bloem1. Breng 7 dl water met de TOI-bouil... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 schaaltjes runder soepballetjes ( (a 220 g)) 1 el Italiaanse kruiden (potje 12 g) 2 courgettes (in plakken en die in reepjes) 2 uien (in halve ringen) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 pak gnocchi ... bekijk recept »
15 g salie 4 el olijfolie 200 g spekreepjes 500 g gnocchi 2 courgettes 2 tenen knoflook 2 tl gebroken rozemarijn 600 g pastasaus traditional 100 g grofgeraspte Parmezaanse kaas1. Snijd de salieblaadjes fijn. Verhit 2 el olie in een ko... bekijk recept »
800 ml volle melk 250 g griesmeel 1 mespunt zout 2 eieren 100 g Pecorino Romano 80 g roomboter1. Breng de melk in een steelpan met dikke bodem aan de kook en strooi er al roerend het griesmeel en het zout in. Draai het vuur laag en laat het... bekijk recept »
2 pakken Gnocchi di patate (à 500 g) 2 blikjes tomatenblokjes (à 400 g) 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 2 bolletjes mozzarella (à 125 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) zout en peper1. Gnocchi ber... bekijk recept »
500 g aardappelgnocchi 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 6 stengels bleekselderij 500 ml gezeefde tomaten 150 g zachte geitenkaas 100 g geraspte Parmezaanse kaas Verwarm de ... bekijk recept »
2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 schaal trostomaten (5 stuks) 1 rode ui (in dunne halve ringen) 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), in reepjes) 5 el olijfolie extra vierge 1 zak krulsla melange (100 g) 1/2 bakje ... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 500 g cherrytomaten aan de tak 500 g aardappelgnocchi 200 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen (schoongeboend) 15 g basilicum 100 g Grana Padano1. Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng 2 el olie,... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen 1 eidooier 200 g bloem 1 tl zout 1 pureestamper of pureeknijper1. Kook de aardappelen in de schil in water met een snufje zout in 20 min. gaar. Haal de schil van de aardappelen en stamp ze fijn. Prak met een vork de eid... bekijk recept »