210 recepten met gnocchi
2 venkelknollen 0.5 bos bladpeterselie 0.5 bos dille 0.5 bos tijm 4 tongscharfilets 100 ml witte wijn Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat ze goed uitlekken. Viva Italia vispakketjes... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen (geschild) 1 teen knoflook (geperst) 2 eieren 75 g bloem ( extra om te bestuiven) 4 sneetjes witbrood (zonder korst, fijngemalen) 1 schaaltje haricots verts (150 g) 50 g pijnboompitten ... bekijk recept »
1 kg verse gnocchi 250 g gerookte spekblokjes 120 g diepgevroren erwten 25 cl lichte verse room 1 ei 1 zakje jonge spinazieblaadjes geraspte parmezaan 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn (facultatief) peper en zout1. Vul een grote kookpot met wate... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 1 ei 1 citroen Gnocchi Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil de aardappels en kook de aardappels in het water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af ... bekijk recept »
400 gr aardappelen (kruimig) 100 gr parmezaanse kaas 3 eierdooiers 50 gr boter 250 gr bloem Salie (vers of gedroogd) 1 courgette 150 gr parmaham 1 eetl olijfolieSchil de aardappels en kook ze in 20 minuten gaar. Rasp ondertus... bekijk recept »
1½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 450 g sperziebonen (diepvries) 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels (olijf)olie 200 g gerookte zalm 1 zakje verse bieslook (25 g) 200 ml crème fraîche1. ... bekijk recept »
500 g gnocchi di patate (pak) 200 g jumbogarnalen (bakje à 100 g) 1 tl sambal oelek 390 g sugo pastasaus pikant (pakje) 125 g mozzarella (zakje 125 g) 75 g rucola (zakje)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de... bekijk recept »
500 g gnocchi 1 rode ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 2 venkelknollen 1 courgette 2 el zwarte olijven 1 bosje bladpeterselie 200 g diepvriesdoperwten 125 g mascarpone 100 g Parmezaa... bekijk recept »
300 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 tenen knoflook 5 el olijfolie 800 g tomatenpartjes (blik à 400 g) 1 el balsamicoglazuur (flesje 67 g) 500 g gnocchi 250 g kalkoenschnitzels 15 g basilicum (bakje)1. Snijd de w... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 4 kipfilets 250 g cherry tomaten 4 el zwarte olijven 4 el pesto1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm naast elkaar op het werkvlak. Rasp de gele schil dun van de ... bekijk recept »