210 recepten met gnocchi
2 rode uien 1 courgette 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 250 g cherrytomaten 6 el milde olijfolie 1 el gedroogde oregano 2 el balsamicoazijn 250 g ricotta (verse kaas, bak 250 g, Galbani) 250 g gnocchi 7½... bekijk recept »
1 pot Grand'Italia pastasaus carbonara met pancetta 800 g broccoli 700 g gnocchi di patate (pak 500 g) 4 biefstukken 2 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de gnocchi in wa... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 500 g kiphaasjes 3 el pesto arrabbiata 2 courgette 500 g aardappelgnocchi 2 el olijfolie 200 g hüttenkäse1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Halveer de... bekijk recept »
1½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 schaaltje kalkoenworstjes (6 stuks) 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes gepelde tomaten 1 blikje sperziebonen (425 g) 75 g lichtbele... bekijk recept »
500 g gnocchi 400 g minikipfiletschnitzels 8 blaadjes salie 4 plakken parmaham 5 el olijfolie 50 ml kraanwater 450 g pastasaus basilicum (zak, AH) 250 g cherrytomaten 75 g rucola1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
500 g gnocchi 1 rode ui 2 teentjes knoflook 300 g oesterzwammen olijfolie om in te bakken 100 ml witte wijn 400 ml passata 500 g groene asperges 100 g zongedroogde tomaten 0.5 bosje salie 400 g kabe... bekijk recept »
250 g winterpeen 250 g bleekselderij 2 el olijfolie 1 el witte-wijnazijn 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1/2 bakje ver... bekijk recept »
2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g mager gerookte spekjes (pakje 2 x 125 g) 2 rode uien (in partjes) 2 stengels... bekijk recept »
4 koolvisfilets ((400 g), ontdooid) 8 el olijfolie 100 g paneermeel (pakje 400 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20 g), blad fijngesneden) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetj... bekijk recept »
400 g prei 1 snufje zout 2 pakken gnocchi di patate (à 500 g) 1 pot Toscana pastasaus (260 g) 165 g zwarte knoflookolijven 2 el kappertjes1. Snijd de prei in de lengte doormidden en vervolgens in stukken van 2 cm groot. Kook de prei in ko... bekijk recept »