210 recepten met gnocchi
600 g broccoli 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1 pakje koksroom (200 ml) ½ visbouillontablet ½ citroen 2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g)1. In pan ruim water aan de kook brengen. Intussen broccoli schoonmaken en in ... bekijk recept »
1 kg (bloemig kokende) aardappels zout 150 g bloem 50 g griesmeel 1 ei 100 g geraspte Parmezaanse kaas peper nootmuskaat 1½ el (olijf)olie1. Aardappels schillen, wassen en in gelijke stukken snijden. Aardappels in weinig water me... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 duopak spekblokjes (250 g) 1 zak gesneden prei (300 g) 2 bakjes gemarineerde kookolijven (voor wokschotels (a 150 g)) 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 2 eetlepels azijn... bekijk recept »
60 g boter 500 g gnocchi (pak à 500 g) 15 g salie (bakje à 15 g) 50 g Grana Padano1. Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten. 2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat ui... bekijk recept »
½ g rode ui 125 g kastanjechampignons 2 el olijfolie 1 zak broccoliroosjes (300 g) 250 g gnocchi di patate 2 el Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden 4 sprietjes bieslook1. Snipper de ui en snijd de champignons in stukjes. Ve... bekijk recept »
200 g spekreepjes 500 g gnocchi 2 rode uien 1 teen knoflook 95 g macaroni ovenschotel carbonara 1 el Italiaanse kruiden 450 g tuinbonen (diepvries) 500 ml halfvolle melk1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een hapjespan zonder... bekijk recept »
100 g aardappels (kruimig, gekookt) 1 mespunt gedroogde salie 1 eetlepel boter 2 eetlepels bloem 50 g gorgonzola (kaas) 1 courgette1. Prak de aardappelen zeer fijn en kneed de salie, de boter en 1 eetlepel bloem erdoor. Bestuif he... bekijk recept »
2 courgettes 15 g peterselie (bakje) 15 g basilicum (bakje) 2 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes) 50 g Grana Padano (kaas) 1 citroen 250 g ricotta (verse kaas)1. Snijd de courgettes i... bekijk recept »
400 g gekookte aardappels 1 snufje zout 1 ei 150 g bloem Verwarm de aardappels afgedekt met plasticfolie circa 2 minuten op 600 Watt in de magnetron. Knijp de aardappels, terwijl ze nog warm zijn, met een pureeknijper boven een g... bekijk recept »
500 g kruimige aardappels (schoongeboend) 1 blik artisjokbodems ((185 g), uitgelekt) 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 125 g tarwebloem 4 eendenborstfilets 2 eetlepels olijfolie 150 ml rode wijn 2 eetlepels vlo... bekijk recept »