210 recepten met gnocchi
2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 el olijfolie 1 duopak spekreepjes (250 g) 1 ui (gesnipperd) 2 bakjes champignons ((a 250 g), in kwarten) 1 zak rucola (75 g)1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
700 g skrei (1 stuk per persoon) 50 g pijnboompitten 3 potjes verse basilicum 50 g vers geraspte Parmezaanse kaas 20 cl verse room 1 noot boter peper en zout1. Rooster de pijnboompitten in een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. 2. ... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 pak gnocchi di patate (500 g) 75 g Gruyère ((kaas) geraspt) 1 zakje bosui ((3 stuks) in schuine ringetjes)1. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Doe de gnocchi erbij en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar. Sch... bekijk recept »
1 bakje cherrytomaatjes (250 g) 2 teentjes knoflook 1 zakje verse basilicum (15 g) 6 eetlepels olijfolie 1 pak Gnocchi di patate (500 g) zout 1 zak panklare groene kool (300 g) versgemalen peper 150 g rookkaas ... bekijk recept »
75 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 360 g tomatenmix 500 g gnocchi di patate 125 g rucola 75 g Pecorino Romano 15 g basilicum1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit ... bekijk recept »
500 g groene asperges 200 g dikke plak boerenachterham 1 teentje knoflook 200 g cherrytomaten 500 g gnocchi di patate olijfolie om in te bakken 2 el rode pesto 100 g Parmezaanse kaas Gnocchi met boerenachterhamBren... bekijk recept »
375 g gnocchi di patate (pastaspecialiteit pak a 250 g) 1/2 zak rucolasla (a 75 g) 4 eetlepels boter versgemalen zwarte peper1. In grote pan gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken. In zeef laten uitlekken. Rucola grof snijden, boter late... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 1 el tomatenpuree 1 ei Tomaten gnocchi Schil de aardappels en kook ze gaar in water met een beetje zout. Giet de aardappels af en maal ze fijn door de passe-vite. Verdeel de aardappels over he... bekijk recept »
8 el olijfolie 5 uien 3 tenen knoflook 1 el gedroogde oregano 250 g ricotta 5 tomaten 1 courgette 2 takjes rozemarijn 700 g gnocchi di patate (pak 500 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 1 ovenschaal (ø 25 cm)1. Verwarm de oven voor tot... bekijk recept »
1 pak gesneden bladspinazie (diepvries 450 g) 3 eieren 1 bakje ricotta (kaas 250 g) 100 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano) 250 g bloem nootmuskaat 75 g (room)boter1. Spinazie laten ontdooien, vocht er goed uitknij... bekijk recept »