210 recepten met gnocchi
1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1 potje pomodori (al forno capperi (190 g)) 1 pakje geitenkaas (Bettine Blanc (12... bekijk recept »
2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 2 pakken groene groentemix stoomgroente (diepvries, a 300 g) 1 pakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 g) 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g) 1/2 zakje ve... bekijk recept »
1 grote zoete aardappel 150 g speltmeel 2 eieren 1 ui 2 teentjes knoflook 0.5 bos salie 0.5 bos peterselie 300 g oesterzwammen of cantharellen 250 g zongedroogde tomaten 150 ml witte wijn 3 el mascarpone 75 g Parmezaanse kaas 3 zoete aardappels 1 ... bekijk recept »
2 pakken gnocchi di patate (pasta, a 500 g) 1 struik bleekselderij 2 el olijfolie 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tenen knoflook (geperst) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g)1. Kook de gnocchi volgens de aanw... bekijk recept »
600 g trostomaten 3 el olijfolie 2 sjalotten 1 tl paprikapoeder 1 kg gnocchi 320 g tonijnstukken in olijfolie (blikje a 160 g) 15 g basilicum1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Doe de tomaten in de ovenschaal en ... bekijk recept »
2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml) 250 g gorgonzola (blauwaderkaas) 4 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 1 zak gemengde sla (200... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 trostomaten 1 courgette 1 citroen 6 el olijfolie 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden zout en versgemalen peper 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 1 pakje koksroom (2 dl) 3/4 dl droge witte vermou... bekijk recept »
2 el olijfolie 270 g Toscaanse worstjes 1 ui 2 takjes salie 400 g tomatenblokjes 2 tl tabasco 500 g gnocchi 400 g linzen1. Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaa... bekijk recept »
Rasp van 1 citroen500 gr gnocchi di patate 100 gr groene aspergetips 75 gr rucola 12 plakjes ontbijtspek 2 rode uien 100 ml groentebouillon 1 eelt bloem Peper en zout 50 gr boter 125 gr zachte geitenkaasSnijd de aspergetips door midden en snijd de ui... bekijk recept »
500 g gnocchi di patata 1 rode ui 2 teentjes knoflook 1 prei olijfolie om in te bakken 2 el tomatenpuree 2 pomodori tomaten 1 bos basilicum 300 g zalmfilet zonder vel 125 g mozzarella 75 g feta Gn... bekijk recept »