210 recepten met gnocchi
500 g bloem 5 g bakpoeder 2 el olijfolie 125 ml water 125 ml melk 1.5 l olie om te frituren 1. Zeef de bloem en het bakpoeder direct boven het aanrecht. Strooi 1 theelepel zout erover. Maak een kuiltje in de top en giet daarin de olie, het water en... bekijk recept »
800 g schelvisfilets 1 courgette 2 tomaten olijfolie peper zout[color=blue:99be180f75]**Voor de pesto :[/color:99be180f75] 1 bosje vers basilicum 30 g pijnboompitten 2 teentjes look 1 dl olijfolie grof zout- Bereid de pesto : pluk de basilicumbl... bekijk recept »
Een konijn in stukken, olijfolie, 1 flinke ui, 2 tenen knoflook in fijne snippers gehakt, een halve winterwortel in kleine stukjes, 50 gram gedroogde tomaatjes, 1 glas witte wijn, zelfde hoeveelheid tomatenpulpo (uit een fles, zónder toevoegingen), 1... bekijk recept »
1 grote rode paprika 5 roma tomaten 1/2 aubergine 2 teentjes knoflook klein stukje rode peper tijm rozemarijn 50 gram feta handje peterselie Schep de paprika, tomaten, aubergine, ongepelde knoflook om met een flinke scheut olijfolie. Bestrooi met ver... bekijk recept »
Ca 400 gr. lamfilet (2-3 stuks) vers of diepvries bladerdeeg 2 sjalotten 2 tenen knoflook handvol gedroogde champignons 1 el gedr. mediterrane of provence kruiden olijfolie 1 kop droge rode wijn peperzout Hulpmiddelen Teflon koekepan bakpapier kruid... bekijk recept »
2 varkenshaasjes-- 16 gedroogde pruimen zonder pit-- 16 amandelen zonder huidje-- zout en peper uit de molen-- een kop bouillon-- 4 el. plantaardige olie-- een glas droge rode port-- 30 gr. koude boteraluminiumfolie Voorbereiding Oven voorwarmen op 1... bekijk recept »
750 gram kruimige aardappelen 2 teentjes knoflook 150-200 gram fijn hard tarwegries zout 2 eieren 2 bosjes bieslookheel fijn 200 gr room 200 gr champignons. De aardappelen wassen en ongeschild in 30 minuten in weinig water gaarkoken. De aardappelen ... bekijk recept »
(4 ? 5 personen) - 500g bereid gehakt rund/varken - 400g gesneden preiringen - 150 g tomatenblokjes - 250 g champignons -1 halve ui - 300 g cavatappi of gnocchi - 2 dl lichte room - 125 g mozzarella - 70 g tomatenconcentraat - 12 gedroogde tomaten - ... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 trostomaten 1 courgette 1 citroen 6 eetlepel(s) olijfolie 2 th gedroogde provencaalse kruiden 1 zout 1 versgemalen peper 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 1 pakje koksroom (2 dl) 75 ml droge witte vermout 6 scholfilets 5 eet... bekijk recept »
Voor 4 personen: 50 gr. appel 50 gr. pruneau 3 el. calvados 4 stuk kwartel 30 gr. boter 2 el. olijfolie, vergine 1 dl. wijn, witte 0.5 dl. fond 2 dl. slagroom Peper ZoutNeem bij voorkeur kwartelfond. In plaats van kwartelfond kan ook kippenfond gebr... bekijk recept »