Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocco fritto

500 g bloem 5 g bakpoeder 2 el olijfolie 125 ml water 125 ml melk 1.5 l olie om te frituren 1. Zeef de bloem en het bakpoeder direct boven het aanrecht. Strooi 1 theelepel zout erover. Maak een kuiltje in de top en giet daarin de olie, het water en... bekijk recept »

Schelvisfilet met pesto

800 g schelvisfilets 1 courgette 2 tomaten olijfolie peper zout[color=blue:99be180f75]**Voor de pesto :[/color:99be180f75] 1 bosje vers basilicum 30 g pijnboompitten 2 teentjes look 1 dl olijfolie grof zout- Bereid de pesto : pluk de basilicumbl... bekijk recept »

Konijn met tomaatjes en zwarte olijven.

Een konijn in stukken, olijfolie, 1 flinke ui, 2 tenen knoflook in fijne snippers gehakt, een halve winterwortel in kleine stukjes, 50 gram gedroogde tomaatjes, 1 glas witte wijn, zelfde hoeveelheid tomatenpulpo (uit een fles, zónder toevoegingen), 1... bekijk recept »

Saus Van Geroosterde Groente

1 grote rode paprika 5 roma tomaten 1/2 aubergine 2 teentjes knoflook klein stukje rode peper tijm rozemarijn 50 gram feta handje peterselie Schep de paprika, tomaten, aubergine, ongepelde knoflook om met een flinke scheut olijfolie. Bestrooi met ver... bekijk recept »

Gekruid Lamfilet In Bladerdeeg

Ca 400 gr. lamfilet (2-3 stuks) vers of diepvries bladerdeeg 2 sjalotten 2 tenen knoflook handvol gedroogde champignons 1 el gedr. mediterrane of provence kruiden olijfolie 1 kop droge rode wijn peperzout Hulpmiddelen Teflon koekepan bakpapier kruid... bekijk recept »

Gevulde Varkenshaasjes Met Portwijnsaus

2 varkenshaasjes-- 16 gedroogde pruimen zonder pit-- 16 amandelen zonder huidje-- zout en peper uit de molen-- een kop bouillon-- 4 el. plantaardige olie-- een glas droge rode port-- 30 gr. koude boteraluminiumfolie Voorbereiding Oven voorwarmen op 1... bekijk recept »

Aardappelgnocchi Met Champignons

750 gram kruimige aardappelen 2 teentjes knoflook 150-200 gram fijn hard tarwegries zout 2 eieren 2 bosjes bieslookheel fijn 200 gr room 200 gr champignons. De aardappelen wassen en ongeschild in 30 minuten in weinig water gaarkoken. De aardappelen ... bekijk recept »

Gegratineerde Pastaschotel

(4 ? 5 personen) - 500g bereid gehakt rund/varken - 400g gesneden preiringen - 150 g tomatenblokjes - 250 g champignons -1 halve ui - 300 g cavatappi of gnocchi - 2 dl lichte room - 125 g mozzarella - 70 g tomatenconcentraat - 12 gedroogde tomaten - ... bekijk recept »

Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basil ...

1 ui 1 teentje knoflook 2 trostomaten 1 courgette 1 citroen 6 eetlepel(s) olijfolie 2 th gedroogde provencaalse kruiden 1 zout 1 versgemalen peper 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 1 pakje koksroom (2 dl) 75 ml droge witte vermout 6 scholfilets 5 eet... bekijk recept »

Met appel en pruimen gevulde kwartel en calvadossa

Voor 4 personen: 50 gr. appel 50 gr. pruneau 3 el. calvados 4 stuk kwartel 30 gr. boter 2 el. olijfolie, vergine 1 dl. wijn, witte 0.5 dl. fond 2 dl. slagroom Peper ZoutNeem bij voorkeur kwartelfond. In plaats van kwartelfond kan ook kippenfond gebr... bekijk recept »

Pagina 21 van 21