210 recepten met gnocchi
40 g tomaten (zie recept gedroogde ingelegde tomaten)500 g ricotta500 g ricotta100 g parmezaan150 g bloem ( wat extra)1 venkel200 g kerstomaten40 g rucola2 el witte balsamicoazijn1 el dragon (gehakte)40 g boter7 el olijfoliepeperzout1. Laat de gedroo... bekijk recept »
1 kg bloemig kokende aardappelen3 eieren200 g bloem200 ml room60 g kaas (geraspt, bv. pecorino)100 g gerookte zalm (in reepjes)verse bieslook (enkele sprietjes)1 citroen (in partjes)zoutnootmuskaat1. Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in gezo... bekijk recept »
2 el parmezaan (gemalen)1 kg bloemig kokende aardappel2 eidooiers160 g bloem100 g boter2 el olie1 bosje saliewitte peper uit de molenzout1. Boen de aardappelen en prik ze in met een vork. Kook ze ±1 uur in gezouten water. Laat ze 20 ... bekijk recept »
0.75 kg bloemig kokende aardappel200 g tarwebloem2 eieren4 steaks (180 g elk)800 g boschampignons (mengeling)2 el gehakt peterselie2 teentjes knoflook200 ml roomscheutje sherry1. 1. Schil en kook de aardappelen in gezouten water. Giet ze af en laat a... bekijk recept »
600 g gnocchi (of kleine pasta)400 g spruitjes1 appel1 ui1 el citroensap300 g kastanjes (gekookte (vacuüm of blik))120 ml droge, witte wijn1 eidooier100 ml roomboter1 kl poedersuiker1 kl tijmnootmuskaatpeper1. Maak de spruitjes schoon en kook ze in 1... bekijk recept »
250 g champignons500 g gnocchi1 prei3 el geraspte parmezaan (vers)50 g gedroogde tomaten100 g pancetta (in plakjes)1 l vleesbouillon2 el bieslook (in ringetjes)olijfoliezoutpeper1. Snij de prei in ringen. Borstel de champignons schoon en snij ze in k... bekijk recept »
500 g gnocchi (kant-en-klaar)1 broccoli50 g ansjovis (gezouten)50 g amandelpoeder30 g amandelschilfers1 dl olijfolie2 el peterselie (gehakt)100 g rucolapeper1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de broccoli in roosjes en b... bekijk recept »
500 g gnocchi (versafdeling)700 g varkensfilet300 g tomatenblokjes (blik)1 teentje knoflook2 el mosterdsinaasappelschil (geraspt, van halve sinaasappel)3 el pijnboompitten1 kl honing1 kl tomatenpuree1 kl citroensapolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven... bekijk recept »
600 g varkenshaas300 g gnocchi150 g jonge spinazie250 g shiitake1 dl room1 glas marsalaboter1 teen knoflook2 takjes tijm2 sjalottenpeperzout1. Snipper de sjalotjes en de knoflook. Borstel de shiitake schoon. 2. Schroei het vlees dicht in boter.... bekijk recept »
150 g bloemige aardappelen150 g ricotta40 g geraspte parmezaan voor de afwerking1 ei100 g bloem1 bosje dille2 handvol kervel2 El olijfolie400 ml kalfsfond peper, zout1. Kook de aardappelen. Laat uitlekken en pureer. Laat lauw worden. Giet de puree, ... bekijk recept »