210 recepten met gnocchi
6 eetlepels olijfolie500 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en in grove plakjes2 teentjes knoflook3 lente/bosuitjes, in stukjes van 2 centimeter1 bakje basilicum, grof gesneden een paar blaadjes om te garneren250 milliliter slagroom800 g... bekijk recept »
1 EL OLIJFOLIE 100 G VEGET OF RUNDSGEHAKTBALLETJES ITALIAANSE KRUIDENMENGELING 1 COURGETTE 1 UI IN HALVE RINGEN GESNEDEN 1 TEEN LOOK 250 G GNOCCHI1. 1 Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de rundersoep-balletjes rondom bruin. Voeg de Ital... bekijk recept »
1 pakje Gnocchi 600 gr tomatenblokjes 1 blokje groentebouillon 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde oregano peper 150 gr zachte geitenkaas 1 ui 1. Verwarm de oven voor op 200°. De gnocchi eventueel koken zoals aangegeven. De ui pellen en fijn... bekijk recept »
750 g diepvriesspinazie 1 pak aardappelgnocchi 2 dl crème fraîche zout, peper nootmuskaat Solo Vloeibaar 1 bol mozzarella 1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken... bekijk recept »
250 g ricotta zout nootmuskaat 40 g bloem 25 g Solo 25 g Solo Vloeibaar blaadjes verse salie 700 g gewassen verse spinazie versgemalen zwarte peper 2 eieren 100 g verse Parmezaanse kaas1. Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorg... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen 100 g bloem extra 1 el Solo Vloeibaar 2 teentjes knoflook 400 g gezeefde tomaten 1 el suiker 2 takjes basilicum 50 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de aardappelen in hun schil in ca. 20 minuten gaar. Schil ze warm e... bekijk recept »
2 pakken gnocchi 15 gr bladpeterselie fijn gehakt 600 gr of wat meer groene groenten ( broccoli,erwtjes sperziebonen) 150 gr belegen geraspte kaas of Parmezaan 150 gr boursin met knoflook en fijne kruiden eventueel 150 gr uitgebakken spekreepjes ... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 zak Italiaanse eroerbak mix 2 teen knoflook gesnipperd 200 ml groentebouillon van blokje 1 pak pastasaus met basilicum 390 gr 1 1/2 tl italiaanse kruiden 1/2 tl suiker peper en zout 500 gr gnoocchi di patate 1 bakje vega balletje... bekijk recept »
1 citroen 500 gram kiphaasjes 3 el rode pesto 2 courgettes 500 gram aardappelgnocchi 2 eetlepels olie 200 gram huttenkase1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Halveer de kiphaasjes in de lengte ... bekijk recept »
1 pak gnocchi di patate 400 gr kipfilet in blokjes 1 courgette in blokjes 1 rode paprika in blokjes 8 gr verse basilicum blaadjes 450 gr verse spinazie 1 blikje tomatenblokjes 1 grote ui gesnipperd 2 teen knoflook gesnipperd 1 tl suiker peper ... bekijk recept »